Oranje nieuws - 9 oktober 2008 | De Oranjes

donderdag 9 oktober 2008

Oranje nieuws - 9 oktober 2008

Magali 1 jaar!


Magali Magali van Vollenhoven wordt vandaag 1 jaar. De eerste dochter van Prins Floris en Prinses Aimée werd vorig jaar om 04.37 uur geboren in VU ziekenhuis te Amsterdam. Ze is vernoemd naar haar tante, en haar oma’s. Op 20 april van dit jaar werd ze gedoopt.
Of er binnenkort gezinsuitbreiding plaats gaat vinden is niet bekend, maar het zou natuurlijk fantastisch voor de kleine Magali zijn een broertje of zusje te hebben, zeker nu ze langzaam aan de wereld gaat ontdekken. Magali, gefeliciteerd!
Directeur Mabel op Cyprus


Prinses Mabel was de afgelopen dagen te vinden op Cyprus. Ze woonde daar vredesbesprekingen bij, georganiseerd door ‘The Elders’ Mabel is sinds juli dit jaar directeur van ‘The Elders’ en bracht daarom samen met aartsbisschop Desmond Tutu, de Amerikaanse oud-president Jimmy Carter en de voormalige Algerijnse minister van buitenlandse zaken Lakhdar Brahimi een bezoek aan Cyprus en voerde gesprekken met jongeren , presidenten en leiders over een hereniging van het eiland dat sinds 1974 verdeeld is..


Wikipedia legt uit wat ’The Elders’ is:
De Global Elders of simpelweg The Elders is een raad van wereldleiders en andere prominente personen. The Elders heeft als doel om globale problemen op te lossen, zoals aids en armoede en te helpen bij het oplossen van (globale) conflicten.


Fotolinks: Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4


Verder vandaag:
-Prinses Máxima in Paraguay (dag 2)


© Royalfanvivian

7 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd. Het zou leuk zijn als er weer eens foto's van haar komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd en maak er maar een leuk feestje van, samen met je pappa en mamma en met je opa's en oma's en je verdere familie.En inderdaad het zou leuk zijn als er van dit gezinnetje ook weer eens een paar recente foto's komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog gefeliciteerd!dat gaat echt snel zeg:P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd! Hoop dat ze nog een broertje of zusje krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik dnek dat Magali nog wel een broertje of zusje krijgt, misschien zijn Floris en Aimee wel aangestoken als ze straks het baby´tje van PC en Anita zien!
  Ik hoop dat Magali een fijne dag heeft gehad en dat we binnenkort nieuwe foto´s zien van het meisje, ze is ongetwijfeld heel erg gegroeid en veel verandert!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Op de eerste foto van Mabel in cyprus heeft Mabel een jurkje aan dat Annette ook heeft;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zou je de foto van mabel en annette dan kunnen laten zien?

  BeantwoordenVerwijderen