Anna, Lucas, Isabella en Samuel zijn 'Schoenmaatjes' | De Oranjes

maandag 20 oktober 2008

Anna, Lucas, Isabella en Samuel zijn 'Schoenmaatjes'

Stichting Edukans heeft een actie 'Schoenmaatjes' opgezet. Dit houdt in dat basisschoolleerlingen een schoenendoos vullen voor een kind in een arm land.


Anna, Lucas, Isabella en Samuel vulden ook een schoenendoos. Oma Prinses Margriet draagt de actie een warm hart toe. Zo zegt ze: "Ik draag de actie Edukans Schoenmaatjes een warm hart toe en wens de kinderen heel veel succes".
De foto is al een aantal weken geleden gemaakt, maar vandaag vrijgegeven.


1e33c59e6f
(Foto: Edukans)

20 opmerkingen:

 1. Wat een gewéldig leuke foto van Margriet met haar kleinkinderen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijke, gezellige en leuke opname van de oma prinses.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto! Grappig met dat speelgoed op de achtergrond. Zou de foto bij een van de zonen van Margriet thuis gemaakt zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ik herkende Samuel bijna niet meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. sorry dat ik de foto niet meer had ingescand maar de scanner was kapot en ik ben nu in duitsland waar ze helemaal geen scanner hebben. Leuke foto wel he!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superfoto, wat zit Sam zijn haar leuk!! Weet je wanner de foto preceis gemaakt is en mag ik hem overnemen??

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Eeen hele leuke foto!
  Ze zijn wel veranderd..!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Idd Samuel! Dta ventje kende ik echt even niet, wat is hij alweer groot!!!:o Is hij dat écht? Wel heel lief kereltje volgens mij, lijkt me leuker dan Lukas... vind dat brilletje nooit zo bij 'em! Anna lijkt me ook een snoepje, en die oudtste van Mariléne ook wel. Hele schetige foto, leuk om ze zo weer evetnjes te zien. Zo vaak zie je hen nu ook weer niet.
  En komen er nog eens leuke foto's van Amalia, Alexia en Ariane?????? Moeten we écht wachten tot 7 december of de wintersportvakantie? Jammer, ze worden wel erg buiten de schijnwerpers gehouden. NAtuurlijk wel fijn voor hen, maar voor de fans niet denk ik ;p Naja, supermooie weblog heb je! Sorry voor dit enorme lulverhaal.. hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. btw, niet te hopen dat 't bij een prins thuis gemaakt het is, het lijkt wel een kinderkamer, maar het is er een enorme bende haha. Check die gordijnen xD

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuke foto maurits en marilene hebben leuke kinderen en isabella ook maar samuel :s neit leuk.. jammer van z'n haar twas anders een leuk jongetje 1 november zien we ze weer allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke foto! Wat is Samuel verandert zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. En dan nog een 'koninklijk' nieuwtje!
  Kroonprinses Mette Marit is voor een paar dagen in Oekraïne om daar met arsten te praten over de3 aids-problematiek daar. Nu is ze in het hotel waar ze verbleef van de trap gevallen en heeft er een hersenschudding aan over gehouden. Het programma van maandag en dinsdag zijn vervallen. De prinses zou het rustig aan moeten doen. Het is nog niet zeker of ze morgen wel van de partij zal zijn bij de besprekingen. In hoeverre weten we niet hoe zwaar de hersenschudding is.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. super foto zeg!! dat tafeltje is volgens mij van de IKEA, die heb ik ook!! haha..!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een ontzettend leuke foto! Zie 'm nu voor het eerst! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. leuke foto, wat zijn de kinderen toch groot geworden! Vooral Samuel..

  BeantwoordenVerwijderen