Oranje nieuws - 18 oktober 2008 | De Oranjes

zaterdag 18 oktober 2008

Oranje nieuws - 18 oktober 2008

Aimée 31 jaar !


Aimee31jaar Prinses Aimée viert vandaag haar 31e verjaardag! De echtgenote van Prins Floris gaat sinds haar huwelijk als: Hare Hoogheid Aimée Prinses van Oranje-Nassau, van Vollenhoven-Söhngen door het leven. Uiteraard wordt ze gewoon afgekort met: Prinses Aimée.

Aimée vult haar dagen op de afdeling Marketing Communcitatie bij Pon’s Automobielhandel. Daarnaast heeft ze haar handen vol aan de pas 1 jaar geworden Magali, het liefdeskindje waarvan ze samen met pappa Floris gelukkige ouder van werd op 9 oktober 2007. In 2005 – kort na haar verjaardag- trouwden Floris en Aimée.
Bekijk hier een fotoserie van het huwelijk: http://www.royalpress.nl/20051022.html

Aimée, gefeliciteerd!


(Foto: Aimée op Koninginnedag, met dank aan Marieke: http://royalfotograaf.web-log.nl/ )Koningin oog in oog met Zwitserse beelden


Koningin Beatrix was vandaag in de Kunsthal van Rotterdam om de opening bij te wonen van een tentoonstelling met Alberto Giacometti, dit was een Zwitserse beeldhouwer, schilder en tekenaar.

De kunsthal in Rotterdam laat geregeld werk zien van beeldhouwers uit de 20e eeuw, omdat de kunst van Giacometti nog nooit eerder in Nederland te zien is geweest op een tentoonstelling.


Fotoserie: KLIK HIER


© Royalfanvivian

7 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd en maak er een gezellige dag van

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Wat een ontzettend leuke foto! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto van Aimee, ik hoop dat ze met vrienden en familie een fijne dag heeft gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee Vivian! Een mevrouw heeft een berichje op mijn site achtergelaten dat Floris en Aimee gisteren bij Marco Borsato waren! Heb jij misschien ergens foto's hiervan gevonden? Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen