Oranje nieuws - 8 oktober 2008 | De Oranjes

woensdag 8 oktober 2008

Oranje nieuws - 8 oktober 2008

Kunstenares Juliana 27 jaar!


Juliana27jaar Juliana Edina Antonia Guillermo –zoals ze voluit heet- viert vandaag haar 27e verjaardag! Ze woont in Londen en haar beroep is kunstenares, waar ze op jonge leeftijd al mee bezig was.Ze heeft haar eigen website waar haar schilderijen op te zien zijn. Het kunstzinnige heeft ze van geen vreemde, haar moeder Prinses Christina zingt graag, en Juliana heeft op haar moeders cd ‘The me nobody knows’ ook een liedje gezongen. Samen met haar broers, Bernardo en Nicolas heeft Juliana geen adellijke titel, maar is wel geregeld aanwezig bij bijzondere gelegenheden in de familie , zoals een doop of een huwelijk.
Juliana, gefeliciteerd!


Koningin drukt op ‘Enter’


Koningin Beatrix opende vandaag met een druk op de knop ‘Enter’ het nieuwe gebouw van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) in Den haag.
Het nieuwe onderkomen in Leidschenveen vervangt het oude CBS-gebouw in Voorburg. Aanleiding voor de nieuwbouw was dat de locatie in Voorburg dateerde uit de jaren zeventig en niet meer voldeed aan de eisen en wensen van het CBS. De nieuwe locatie is de nieuwe, moderne en kwalitatief goede huisvesting waar het CBS naar op zoek was. Een extra reden voor het kiezen van deze locatie was de gunstige ligging ten opzichte van het openbaar vervoer.


001
Koninginopentcbs669
Koninginopentcbs671
Foto's met dank aan Bob van Keulen! Overname verboden!

Fotoserie: PPE- 8 foto's
Máxima op werkbezoek in Paraguay- dag 1


Prinses Máxima is tot vrijdag in Paraguay en bracht in het kader van haar werkbezoek van de wereldwijde campagne van Aflatoun Child Savings International vandaag een bezoek aan de lagere school van San Antionio. Ze las daar met kinderen uit boekjes, en ook werden er leuke spaarpotjes bekeken.


Vanavond hield Máxima een toespraak op de 11e bijeenkomst van het Latijns-Amerikaanse microbedrijven forum.


Fotoserie: http://www.daylife.com/search/photos/all/1?q=Princess+Maxima+Asuncion

7 opmerkingen: