STEMMEN: De mooiste Prinsjesdagjurk van Irene | De Oranjes

zaterdag 1 november 2014

STEMMEN: De mooiste Prinsjesdagjurk van Irene

Nu de mooiste jurk van Beatrix bekend is, gaan we de jurken van Irene eens beoordelen. Over twee weken stopt deze ronde en is Margriet aan de beurt. In de uiteindelijke eindronde strijden alle winnende jurken tegen elkaar en wordt dé mooiste Prinsjesdagjurk allertijden vanzelf bekend.

Klik hier voor het overzicht 

Laat in een reactie weten in welk jaar Irene de mooiste jurk droeg!

16 opmerkingen:

 1. Ze is er maar een paar keer bij geweest en eigenlijk vond ik ze allemaal wel mooi, maar 1959 springt er voor mij uit. Ben benieuwd dadelijk naar de jurken van Margriet en dan Christina en Maxima nog. Ik verheug me er al op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor mij is de mooiste jurk die Prinses Irene droeg in 1961

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De mooiste jurk is volgens mij: die van 1962.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga ook voor 1962! Dit is echt een heel gaaf idee, Vivian!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ben echt heel benieuwd welke jurk uiteindelijk het mooist is!

   Verwijderen
 5. de mooiste jurk is van 1959.
  groet Corrie van Rixoort.  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een werk zit er toch in deze verkiezing, maar hij is geweldig goed bedacht. Ik val eigenlijk voor kleuren (dus die foto's vind ik zeg maar meteen aantrekkelijker) maar ik zie toch wel dat de jurk van 1959 echt heel mooi is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ook ik ga voor 1959. Jammer dat je de kleuren niet kan zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas veel zwart-wit foto's ja.. Ben nu met het overzicht van Margriet bezig. Soms echt onduidelijke foto's... maar ja.. het is niet anders.

   Verwijderen