STEMMEN: De mooiste Prinsjesdagjurk van Margriet | De Oranjes

zaterdag 15 november 2014

STEMMEN: De mooiste Prinsjesdagjurk van Margriet

Nu de mooiste jurk van Irene bekend is, gaan we de jurken van Margriet beoordelen. Over twee weken stopt deze ronde en is Christina aan de beurt. In de uiteindelijke eindronde strijden alle winnende jurken tegen elkaar en wordt dé mooiste Prinsjesdagjurk aller- tijden vanzelf bekend.

Klik hier voor het overzicht 

Laat in een reactie weten in welk jaar Margriet de mooiste jurk droeg!

13 opmerkingen:

 1. Er zijn er verschillende erg mooi, maar die mooi blauwe uit 1971 springt er voor mij althans als mooiste uit. Hier is ze ook erg slank in. Die paarse uit 1972 is mooi van kleur, maar maakt ze erg dik. dus 1971 is het echt voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die van 2009 vind ik de mooiste, ik heb er wel meerdere moooie gezien maar die van 2009 vind ik er uit springen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind de jurk van 2008 het mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moeilijk zeg. Ik twijfel tussen 1964 en 2008.
  Toch ga ik voor 2008..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mijn keuze is 2008, groet Corrie van Rixoort

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel mooie outfits, maar ook ik ga voor 2008!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Er zijn vele mooie jurken,maar die van 1969 kan ik mij het beste voor de geest halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om al die foto's te zien en hoe de mode is. De jaren '70 veel los, en in de jaren '80 veel kleine hoedjes. maar die van 1966 vond ik ook mooi maar ga toch voor 2009. Mooie zachte kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg leuk om deze jurken zo bij elkaar te zien. Ik ga voor 1988!

  BeantwoordenVerwijderen