RFV foto’s – Koningin Máxima opent Centrum voor Onderwijsexcellentie UCR | De Oranjes

woensdag 3 september 2014

RFV foto’s – Koningin Máxima opent Centrum voor Onderwijsexcellentie UCR

Koningin Máxima heeft vanochtend in Middelburg het Centrum voor Onderwijsexcellentie van University College Roosevelt (UCR) geopend. Het UCR wil hiermee de expertise op het gebied van onderwijsexcellentie bij Zeeuwse onderwijsinstellingen vergroten, bijvoorbeeld door het bundelen van initiatieven en onderzoek. (Meer informatie binnenkort in de log Oranje nieuws – 1 t/m 3 september 2014) 

RoyalfanVivian kon van de aankomst en het vertrek enkele foto’s maken:


Foto's: © Vivian Kramer - RoyalfanVivian

12 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's heb je kunnen maken en zo te zien met mooi weer. Hier in Rosmalen was er maar een heel waterig zonnetje. En de koningin zag er mooi uit en ook die hoed ind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Vivian,

  Wat een super gave foto's heb je gemaakt van de Koningin! Je boft er mooi mee! Ze kijkt zo mooi jouw kant op en lacht stralend naar je!!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie foto's!
  Groetjes Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik sluit me bij de rest aan. Hele mooie foto's en zo dichtbij, of het je een flinke lens ;-) ik vind de hoed ook erg mooi staan, zeker met dit weer, De blouse (of jurk) vind ik haar lekker zomers staan met de V-hals. Dat zie niet vaak bij d'r

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb best een flinke zoomlens ja, maar die was niet volledig nodig :) De auto stond ertussen (bij de aankomst) en bij het vertrek veel fotografen, waardoor haar van top tot teen fotograferen niet mogelijk was. Ze droeg een jurk. :)

   Verwijderen
 5. Wow Vivian, wat je heb je ontzettend mooie foto's kunnen maken van de koningin! :D Wat leuk ook trouwens dat je er bij was gisteren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow wat een super duidelijke fotos heb je kunnen maken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige foto's! Kun je niet iets gaan doen met fotografie? Daar heb je echt talent voor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Bij zo'n Koninklijk bezoek die ik af en toe eens meemaak doe ik altijd maar wat qua foto's maken omdat het dan zo snel gaat.. Gelukkig af en toe met resultaat zoals vorige week :) Maar verder vind ik fotografie ook leuk ja. Ik ben een tijdje geleden met deze site begonnen: http://viviansfotografie.blogspot.nl/ maar hij is nog lang niet af hoor..

   Verwijderen
 8. Wat een supermooie foto's allemaal!!! Echt onwijs mooi gewoon! ;) :)
  En de koningin zag er ook nog eens zo mooi uit natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen