Gravin Eloise bij galavoorstelling van het Nationale Ballet | De Oranjes

maandag 15 september 2014

Gravin Eloise bij galavoorstelling van het Nationale Ballet

Gravin Eloise was zondag aanwezig bij de galavoorstelling van het Nationale Ballet. 

Met een feestelijke galavoorstelling luidt het Nationale Ballet jaarlijks het nieuwe seizoen in. Over de rode loper arriveerden dan ook veel bekende Nederlanders. Plots verscheen ook Gravin Eloise, de oudste dochter van Prins Constantijn en Prinses Laurentien. Ze was echter niet in het gezelschap van haar ouders, maar liep tussen de Amerikaanse ambassadeur Timothy Broas en zijn partner. Koning Willem-Alexander ontving de ambassadeur in maart nog op Paleis Noordeinde ter overhandiging van zijn geloofsbrieven. Mogelijk was Eloise toen toevallig ook op het paleis en klikte het met deze man. In haar rokje en glitterpanty zag de oudste kleindochter van Prinses Beatrix er zelf ook een beetje als een balletdanseres uit. Ze zal dus wel genoten hebben van de voorstelling waarin hoogtepunten uit ‘Het Zwanenmeer’ voorkwamen.

Koning Willem-Alexander beëdigt Minderhoud tot staatsraad

Koning Willem-Alexander heeft vandaag de heer mr. E.A. Minderhoud tot staatsraad van de Raad van State beëdigt.

De beëdiging vond plaats in de Balkonzaal van Paleis Noordeinde, de zaal die inmiddels ook wel de bijnaam ‘eedzaal’ kan krijgen. Morgen zal de Koning met zijn familieleden gebruik van de zaal maken op weg naar het balkon voor de traditionele zwaaisessie op Prinsjesdag.

Prinsessen bekijken modeshow Addy van den Krommenacker

De prinsessen Aimée en Margarita zijn behoorlijk fan van de kleding die Addy van den Krommenacker ontwerpt. Ze woonden al diverse modeshows bij, en kregen nu zelfs Prinses Margriet zover om mee te gaan. 

Maandagavond vond in het Muziekgebouw aan het IJ in Amsterdam de presentatie van de lente – en zomercollectie 2015 plaats. De prinsessen zaten op de eerste rij en hadden goed zicht op alle jurken die door de  modellen gepresenteerd werden. Zelf dragen Prinses Aimée en Prinses Margarita ook regelmatig een outfit die door Krommenacker is ontworpen. Ook mocht hij al eens een bruidsjurk ontwerpen voor Prinses Carolina. Over zijn Koninklijke opdrachten heeft hij inmiddels al wat keren opgeschept in het tv-programma Blauw Bloed. Nu ook Prinses Margriet mogelijk aan zijn lijstje wordt toegevoegd, kan hij z’n geluk vast niet op.

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto's van gravin Eloise en wat wordt ze al groot

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Moest even zoeken naar de foto's van Eloise, maar erg leuk om haar te zien, een echte jongedame.

    BeantwoordenVerwijderen