10-jarige troonopvolgers op één foto | De Oranjes

woensdag 10 september 2014

10-jarige troonopvolgers op één foto

...Vier generaties die in één foto allemaal 10 jaar zijn. Lijken ze op elkaar?
Foto's: © Franz Ziegler, Rineke Dijkstra, Meijboom, Prins Claus/RVD

9 opmerkingen:

 1. Leuk idee, mooie afbeelding!
  Fleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, wat een leuk idee om de troonopvolgers bij elkaar te zetten. Maar op elkaar lijken? Juliana en Willem Alexander, dan ja, Willem Alexander en Amalia ook wel wat, maar Beatrix valt daar buiten althans op deze leeftijd. En qua kleding; je kunt goed zien dat ze alle vier in verschillende tijdperken leefden. Erg leuk gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mmh... Amalia met haar vader en oma lijken "lachend" best veel op elkaar....mond, tanden, wangetjes. Juliana minder, maar dat is ook een andere kwaliteit van opname. Nu is een foto 1,2,3 klaar en die van Juliana destijds niet - dus je zat toen echt wel wat langer en "strakker" dan je dat vandaag doet. Dus is het wat moeilijker om het te kunnen zien op wie zij lijkt.

  En tot slot: wat een leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt ;) Ik verveelde me een beetje, en toen kwam dit eruit..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk die foto's zo. Je kan zien dat het verschillende tijdperken zijn. Ook kwa kwaliteit van de foto's maar ook aan de pose die ze (mogen) nemen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Amalia was nog niet helemaal 10 jaar.. maar dat neemt niet weg dat ik het een geweldige creatie vind! Ik zie zeker gelijkenis.. zelfs tussen Juliana en Amalia ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je er een mooie afbeelding van gemaakt! Mijn complimenten.

  Ik had eigenlijk een vraagje....

  Ik ben nu meer dan drie jaar fan van het Koningshuis, (speciaal van Beatrix) en vanaf het begin wilde ik al een website maken... Zoals jij dat dus ook voor elkaar heb gekregen. Nu is de vraag; Kan dat? En zo ja, zou je mij dan instructies en tips willen geven via mijn E-mail? (isabellemeyer19991@hotmail.com)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou je mij misschien zelf willen mailen op viviankramer@hotmail.com ? Dan weet ik ook meteen wat precies de vragen zijn. Ik ben alleen gewend om mailtjes te beantwoorden, dus is de kans ook groot dat ik het anders zou vergeten.

   Verwijderen
 8. Gelijkenis van piepjonge Wilhelmina en Ariane is verbluffend.

  https://www.google.nl/search?q=wilhelmina&biw=1536&bih=729&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwio1ZfOgeDQAhVFXRoKHf4jC2UQ_AUIBigB#tbm=isch&q=wilhelmina+als+kind&imgrc=QAeKR5z3HdhKbM%3A

  BeantwoordenVerwijderen