Máxima jarig | De Oranjes

maandag 17 mei 2010

Máxima jarig

Maxima_jarig …39 jaar!

De vlag kan uit, want prinses Máxima viert vandaag haar verjaardag! Máxima wordt 39 jaar, en zal haar verjaardag voor een deel doorbrengen in het vliegtuig/ in Shanghai.

In ieder geval niet thuis. Amalia, Alexia en Ariane hebben mamma’s verjaardag dit weekend gelukkig al een beetje kunnen vieren, en op de Groene Draeck legde prinses Ariane zaterdag nog de laatste hand aan de tekening voor haar moeder
Prins Willem-Alexander en prinses Máxima zijn t/m woensdag in de Chinese stad Shanghai om daar de World Expo 2010 te bezoeken. De World Expo 2010 heeft het thema ‘Better city, better life’. Daarmee daagt de organisatie van de Expo deelnemers uit om met ideeën te komen voor leefbare steden in de 21e eeuw. In 2010 woont naar verwachting namelijk 55 procent van de wereldbevolking in een stad. Nederland kiest tijdens de World Expo 2010 voor duurzaamheid en innovatie met het paviljoen Happy Street. De inzending geeft daarmee China en de rest van de wereld de kans om te zien dat Nederland een aantrekkelijk en toekomstgericht land is om zaken mee te doen en als toeristische bestemming.

(Archieffoto, © Roque Klop, http://www.rqcreative.com/  )

8 opmerkingen: