RoyalfanVivian ziet Koningin Beatrix en prins Willem-Alexander weer | De Oranjes

zondag 30 mei 2010

RoyalfanVivian ziet Koningin Beatrix en prins Willem-Alexander weer

...Uitreiking Four Freedom Awards

Het is nog niet eerder in de ‘geschiedenis’ van RoyalfanVivian voorgekomen dat ik bij twee Koninklijke bezoeken in één week aanwezig was. Na het bezoek van kroonprins Willem-Alexander aan de Ruilwinkel in Goes afgelopen donderdag, kon het zien van de Koningin, prins en prinses zaterdag bij aankomst voorafgaand aan de uitreiking van de Four Freedom Awards alleen nog maar tegenvallen. Het viel gedeeltelijk ook tegen.. prinses Máxima was afwezig om onbekende reden.. best jammer als je je op haar aanwezigheid verheugt, en ze er dan niet bij is..Uiteraard was het weer erg leuk de Koningin en kroonprins te zien. Maar oooh.. wat lopen ze snel.. en anders dan donderdag, stonden er nu uiteraard wel hekken, dus kun je niet meer dan op 1 plek ‘vast staan’. Koningin Beatrix – 72 jaar- loopt sneller dan ik ooit gelopen heb, en ook Willem-Alexander had flink de vaart erin. Omdat ‘live’ kijken toch echt een stuk leuker is dan door een schermpje van een cameraatje kijken, heeft mijn rechterhand geprobeerd wat foto’s te maken, terwijl ik ondertussen genoot van – korte maar krachtige – seconden waarop Koningin Beatrix en prins Willem-Alexander voorbij liepen. Dat ik achteraf foto’s heb gemaakt is al een wonder te noemen, maar dat er behalve twee wazige ‘foto’s van in de verte, er ook nog een bij is van Alexander dichtbij, maakt me best blij..


Foto's: Vivian Kramer - alias RoyalfanVivian


8 opmerkingen:

 1. Leuk die foto's die je kunnen maken hebt. Ik was er ook maar ik kon niet zo goed van Willem Alexander een foto maken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch nog leuke foto's hoor Vivian! En ik ben het -uiteraard- helemaal met je conclusie eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's heb je kunnen maken..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ontzettend leuk dat je erbij was! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Vivian dat geloof ik dat je het leukst vind zonder dranghekken en mensen massa's, dat zou ik ook vinden.
  Ik ben het weekeind in Boxtel geweest en heb foto's gekregen van mijn zwager toen koningin Beatrix op 18.10.2005 daar is geweest heb je daar nu nog belang bij.
  groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou, je hebt helemaal gelijk, die hekken enzo zijn irritant! Maar je hebt een leuk verslagje geschreven van je koninklijke moment.. én nog een paar foto's erbij ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. prinses Louise3 juni 2010 om 10:30

  Zo...jij hebt je von Amsbergdagen wel gehad! Twee keer Willem-Alexander en éénmaal de koningin. Mooie kiekjes weer!

  BeantwoordenVerwijderen