Margriet en Pieter bezoeken Canada - V | De Oranjes

zondag 16 mei 2010

Margriet en Pieter bezoeken Canada - V


Zaterdag en zondag


Zaterdagochtend begon de dag in Calgary met een bijeenkomst in het Fairmont Palliser Hotel met Nederlandse ondernemers in Canada. Er was o.a. een ‘rondetafeldiscussie’ waarin ondernemers uit de provincie Alberta dingen bespraken op het gebied van geschiedenis, oorlogsbruiden en emigratie. ’s Avonds werd uitgebreid ‘Spruce Meadows’ bezocht. Margriet en Pieter bezochten een fototentoonstelling over het Rode Kruis, en voorafgaand aan presentaties en optredens werd er er een heerlijk buffet geserveerd. Na de zoveelste videopresentatie van verschillende projecten hield Prinses Margriet nog een toespraak.


Margriet spreekt een 'indiaan' - Bezichtiging fototentoonstelling - Margriet en Pieter - Margriet in een 'pauw van het Loo' rok - Toespraak met levensgrote tulpen


Op zondag bezochten Margriet en Pieter het ‘Prince’s Island Park’, een prachtig natuurgebied waarbij Pieter van Vollenhoven wellicht zijn camera gebruikt heeft. Na een flinke wandeltocht van ruim een uur over bruggetjes, langs fonteinen en het zien van eekhoorns en eenden, stond meneer Brian Pincott (gemeenteraadslid van Calgary) voor de neus van de Apeldoornse prinses en professor. Margriet en Pieter openden vervolgens samen met hem ‘Go Green Go Dutch Go Bike’. Ze stapten op de fiets, en maakten tussendoor nog even een tussenstop om een ANWB-paddestoel te onthullen.


Met die onthulling eindigde het officiële bezoek van prinses Margriet en Prof.mr Pieter van Vollenhoven aan Canada.

2 opmerkingen:

  1. leuke foto's margriet zag er geweldig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ziet Margriet er prachtig uit! Gaaf die ´pauwenrok´. Ze ziet er de laatste maanden steeds prachtig uit! Kleding en kapsel!

    BeantwoordenVerwijderen