Verjaardagsfeest Belgische Prins Filip | De Oranjes

zondag 25 april 2010

Verjaardagsfeest Belgische Prins Filip

…Sprookjesachtig en geheimzinnig


Alexander_mxima_feestavond_brussel Dit weekend werd de 50e verjaardag van de Belgische Kroonprins Filip ( die op 15 april al jarig was ) groots gevierd in aanwezigheid van verschillende vrienden, familie en veel andere royals. Uit Nederland waren Kroonprins Willem-Alexander, Prinses Máxima, Prins Constantijn en Prinses Laurentien aanwezig. Voor de al in Brussel wonende Constantijn en Laurentien was het ook niet zo ver reizen. Andere aanwezigen waren o.a. de Deense Prins Frederik en Prinses Mary, de Spaanse Prins Felipe en Prinses Letizia, de Zweedse Prinses Victoria en haar Daniel, de Noorse Kroonprins Haakon en Prinses Mete-Marit, Groothertog Henri en Groothertogin Maria-Teresa van Luxemburg, en een grote afvaardiging Jordaanse Royals. Hoe groot het Kasteel van Laken dan ook is, de gasten bleven er niet logeren. Ze logeerden in het Plaza Hotel in Brussel, dat was ook de plek waar ze ‘opvielen’ toen ze met de hele club uit de voorzijde van het hotel kwamen om met een bus ‘een museum’ te bezoeken. Reden waarom het feest geheimzinnig stil werd gehouden is niet duidelijk. Mogelijk wilden Filip en Mathilde er niet te veel media bij, dat is aardig gelukt, alhoewel een 50e verjaardag toch best wat aandacht verdiend? Na het bezoek aan het museum, wat dus ieder willekeurig museum in Brussel geweest kan zijn, was er 's avonds op het Kasteel en in de Serres een galafestijn. Gelúkkig stond er een cameraploeg bij de ingang van het hotel te posten, en zien we hóe mooi onze Prinses Máxima er weer uitzag ! Vandaag was er nog een brunch in het hotel, waarna alle royals vervolgens weer terugkeerden naar huis.

7 opmerkingen:

 1. maxima zag er weer leuk en stralend uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk dat we er toch wat van hebben gezien. Anders zouden we nooit die nieuwe en mooie galajurk van Máxima hebben gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. maxima ziet er leuk uit, en wat jammer dat ze het geheim houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het wel jammer dat het zo geheimzinnig moest zijn allemaal, maar gelukkig dat we door dat filmpje toch het een en ander kunnen meemaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waarom zijn er geen foto's van Constantijn en Laurentien ??
  Want die waren er ook.
  Groetjes Jeannette.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo te zien droeg Máxima een prachtige jurk! Ik kan 't niet uitstaan dat het verder niet een openbaar gebeuren was, haha... ik bedoel: ik had verwacht dat ze hiervan wel foto's naar buiten zouden brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gerard en Angenita28 april 2010 om 01:09

  Nou,toevallig waren wij in het hotel, toen ze daar logeerde, heb een foto gemaakt van maxima en alexander en gefilmd, toen ze naar buiten gingen, de volgende dag, kwam koninging Fabiola langs, toen we net het hotel verlieten.

  BeantwoordenVerwijderen