Koninklijke aanwinsten - februari & maart | De Oranjes

woensdag 7 april 2010

Koninklijke aanwinsten - februari & maart

Munt In de afgelopen twee maanden heb ik het volgende aan m'n Koninklijke verzameling toegevoegd:

Gouden munt t.g.v. het 30-jarig regeringsjubileum van Koningin Beatrix (door de flits van de foto wat wazig geworden en heeft 't een ander kleurtje gekregen) , verschillende uitgaves van Vorsten, Royals, Royalty en Oranje Boven. Krantenknipsels (niet allemaal op de foto) , Elsevier Beatrix, boek: Koningin Máxima, en verschillende - wat oudere- foto's van de Koninklijke familie:(De overzichten van november, december en januari ontbreken in deze categorie. Werd een beetje veel werk om die spullen allemaal nog op te zoeken en te fotograferen.. Vanaf heden weer om de twee maanden een overzicht. )

22 opmerkingen:

 1. Ik vind vooral de foto's heel erg leuk ! Er zitten er, voor mij toch, verschillende onbekende tussen :) !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh maar dit is slechts wat er de laatste twee maanden bíjgekomen is hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een aardige verzameling! ;) Zo te zien heb je heel veel vrij onbekende foto's, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. SUperleuk om deze foto's te zien van je verzameling. Je hebt echt veel verschillende tijdschriften van 1 maand.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ke hebt weer mooie dingen bij je verzameling gevoegd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf! Echt leuk, groot deel hiervan heb ik ook deze maand gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat geweldig leuk om je nieuwe aanwinsten weer te zien. Eerder ging ik altijd de royalbladen bekijken in de winkels maar de laatste tijd houd ik het niet bij eigenlijk maar die voorkant van de Vorsten met kleine royaltjes ziet er wel leuk uit! En ook leuke kaarten, vooral die van Mau en Mar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke aanwinsten weer! Mag ik vraen waar je de elsevier special hbt gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Via internet bestelt, want ik kom hem in de winkel niet vinden..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk dat er weer zoveel bij hebt gekregen! Op de onderste collage, de foto van Maurits en Marilene, weet je waar dat is? ik heb hem nog nooit gezien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dat er weer zoveel bij hebt gekregen! Op de onderste collage, de foto van Maurits en Marilene, weet je waar dat is? ik heb hem nog nooit gezien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuke nieuwe aanwinst, de meeste tijdschriften heb ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. je verzameling is weer aardig uitgebreid zeg! Leuke posters ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk dat je ons altijd een kijkje geeft in je verzameling! Er komt wel veel bij zeg, iedere keer. Heb je er nog wel ruimte voor; of een schuurtje bijgebouwd? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat heb je er weer veel bij gekregen! Er zitten voor mij echt nog wel wat onbekende foto's tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Yes; deze categorie is er weer! Nou, je hebt weer heel veel aanwinsten! Ik heb alle tijdschriften behalve de Elsevier zelf ook. Het krantenknipseltje van Amalia als bruidsmeisje mis ik jammergenoeg, ik had geen tijd om er naar te gaan zoeken in de papiercontainer (wat ik serieus weleens doe)Wat een mooie munt en de foto's zijn ook gaaf; vooral die van baby Anna!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb zojuist de toespraak van Maxima gehouden in Nairobi op de microkredietconferentie gelezen. Er staan heel goede dingen in maar hoe komt het dat zowel de Engelse tekst als de Nederlandse vertaling zo vol fouten staan. Ik neem aan dat Maxima een correcte tekst heeft uitgesproken.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. leuke log, heb je die munt pas besteld? (ik heb het ook besteld, maar ik heb de munt nog niet)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Bij mij duurde het ook ruim een week voordat ik hem kreeg toegestuurd..

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind dat je een heel mooie verzameling hebt. Maar waar haal jij al die posters vandaan, want ik ben namelijk op zoek naar posters.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Posters haal ik uit de tijdschriften.. Regelmatig zit er eentje in..

  BeantwoordenVerwijderen