Oranje nieuws - 27 april 2010 | De Oranjes

dinsdag 27 april 2010

Oranje nieuws - 27 april 2010

43_jaar Willem-Alexander 43 jaar

Kroonprins Willem-Alexander viert vandaag zijn 43e verjaardag.

Als de Prins over enkele jaren Koning wordt, ‘verzet’ hij wellicht Koninginnedag van 30 april wel naar 27 april: ‘Koningsdag’.. We zullen het zien..tot die tijd viert hij zijn verjaardag zoals dat door officiële berichten altijd wordt omschreven ‘in huiselijke kring’ en zullen zijn drie dochters ongetwijfeld al hun creativiteit in een leuk knutselkunstwerk gestoken hebben.

Vergeet niet te vlaggen vandaag!

(Foto: RVD)

Máxima krijgt rapport

Ondanks de verjaardag van haar man, had Prinses Máxima vandaag nog twee verplichtingen.

In Den Haag – dus dicht bij huis- nam ze eerst in de Tweede Kamer het rapport van de Commissie Monitoring Talent naar de Top in ontvangst. ‘s Middags was Prinses Máxima in Madurodam, niet om alles eens in het klein te bekijken maar om daar tijdens de platformbijeenkomst ‘Jongeren en Geld’ de handreikingen voor financiële educatie in ontvangst te nemen. Wederom werd de bijeenkomst georganiseerd door Centiq, ‘Wijzer in Geldzaken’ deze organisatie lijkt Máxima te achtervolgen, of andersom.. Tijdens de platformbijeenkomst discussieerden vertegenwoordigers uit het onderwijs en de financiële sector over de vraag wat zij en ouders kunnen doen om jongeren beter om te leren gaan met geld. Na de vermoeiende discussie, was Máxima snel weer thuis om daar de verjaardag van Willem-Alexander verder mee te vieren.


Fotoserie: KLIK

8 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag vandaag samen met je gezin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens onze jarige prins een fijne dag toe en Gods zegen in z'n nieuwe levensjaar samen met z'n gezin.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren Willem-Alexander!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop dat hij een leuke verjaardag heeft. Hier in de omgeving hangen de vlaggen half stok. Ivm met de begravenis voor een van die militairen die omgekomen is vorige week.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd Prins Willem-Alexander!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hartelijk gefeliciteerd en op een mooie Koninginnedag vrijdag in Zeeland!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. van harte gefeliciteerd willem-alexander en nog vele jaren!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte! Bij ons word er wel redelijk gevlagt, maar ik verbaas me tegenwoordig wel over de hoeveelheid. In een straat zie je tegenwoordig meer huizen zonder dan met vlag op een hoogtijdag.Vind het wel aanzienlijk achteruit gaan. van die militairen klopt, lastig om een beslissing te maken dan hè..

  BeantwoordenVerwijderen