ROYALFANVIVIAN.NL WORDT DEORANJES.NL | De Oranjes

dinsdag 6 januari 2015

ROYALFANVIVIAN.NL WORDT DEORANJES.NL


De websitenaam is officieel veranderd. Mogelijk duurt het even voordat iedereen dit adres kan bereiken, want de doorstuurdienst van royalfanvivian.nl naar deoranjes.nl werkt nog niet. Ook is de website momenteel alleen met www ervoor bereikbaar.

Waarom deze wijziging? 
Zoals ik al eerder liet doorschemeren twijfelde ik al een periode over het veranderen van de websitenaam. Misschien nog wel meer nu de site 10 jaar bestaat en ik over de toekomst heb nagedacht. Ook wilde ik graag van het kinderachtige imago af. Hoewel ik nog altijd zeer gehecht ben (ook al klinkt dat misschien gek) aan de naam 'RoyalfanVivian', vond ik het nu toch echt tijd worden voor een professionelere en makkelijkere te onthouden naam. De symbolische kroon op het jubileumfeestje.

Het zal even wennen zijn, waarschijnlijk nog het meest voor mij persoonlijk, maar RoyalfanVivian blijft RoyalfanVivian. Dat ben ik. De auteur van deoranjes.nl. Een prettig idee is dat ik het altijd nog terug kan draaien, en dat het adres royalfanvivian.nl gewoon altijd op deze website terecht komt. (dat is althans de bedoeling) Alsof er niets veranderd is.

Met Koninklijke groet,
RoyalfanVivian

2 opmerkingen:

  1. Zal inderdaad even wennen zijn , maar 'de persoon achter de site' blijft het zelfde en daarmee zal de site vertrouwd blijven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het zal even wennen zijn, maar jij blijft dezelfde Vivian, die de website beheert. Veel succes en je trouwe bezoekers blijven toch wel komen,onder andere mijn persoontje

    BeantwoordenVerwijderen