Prinses Beatrix jarig | De Oranjes

zaterdag 31 januari 2015

Prinses Beatrix jarig

Foto : © RVD/Frank van Beek
Prinses Beatrix viert vandaag haar 77e verjaardag.

Het is al weer ruim twee jaar geleden dat ze haar aftreden als Koningin bekend maakte. En een jaar geleden, op 4 februari om precies te zijn, nam ze officieel haar intrek in Kasteel Drakensteyn. Daar woont ze nu zo'n jaar en viert ze waarschijnlijk ook haar verjaardag.Het zal voor de prinses ook prettig zijn op deze plek altijd dichtbij haar tweede zoon te zijn, terwijl hij tegelijk eeuwig ver weg is. Het verdriet om het gemis en de pijn van het verlangen tot een weerzien zal op een dag als vandaag weer extra voelbaar zijn.

4 opmerkingen:

  1. Een warm en van harte komend "hiep hiep hoera" voor de Prinses. Ik wens haar een fijne dag met de familie en heeeeeel veeel goeds ( met name gezondheid) voor de komende jaaren. Blijf erbij - ook ik hoop haar nog dikwijls te mogen zien ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte prinses en nog vele jaren in goede gezondheid erbij. Geniet van deze dag van uw kinderen en kleinkinderen en net als velen met mij hoop ik U nog vaak te kunnen zien. Nogmaals gefeliciteerd en maak er een leuke en mooie dag van.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. uuups, sorry@royalfanvivian.... haal er even eentje uit.... geen idee waarom mijn kommentaar er twee keer in staat... eentje is genoeg :)

    BeantwoordenVerwijderen