Prinses Beatrix bij Jumping Amsterdam | De Oranjes

vrijdag 30 januari 2015

Prinses Beatrix bij Jumping Amsterdam

Op de vooravond van haar 77e verjaardag was Prinses Beatrix aanwezig op de 56e editie van Jumping Amsterdam.

Net als ieder jaar nam de prinses plaats op de tribune naast haar nichtje, Prinses Margarita, die bestuurslid is van het paardenevenement. De prinses woonde een deel van het avondprogramma bij, waaronder een internationale springrubriek. Het evenement, dat nog tot zondag duurt, kan jaarlijks op Koninklijke toeschouwers rekenen. Beatrix, die ook vanavond weer zó in de wedstrijd zat dat ze er soms gekke gezichten van trok, is er vrijwel ieder jaar. Het Koninklijk gezin was er echter voor het laatst in 2012. Wie weet gaan ze zondag, op de slotdag, toch weer eens kijken. De Oranjes hebben door de jaren heen altijd een goede band met paarden gehad, en inmiddels zitten de Prinses van Oranje, Prinses Alexia én Prinses Ariane op paardrijden.

2 opmerkingen:

  1. Ik kwam op de Spaanstalige facebook pagina over Amalia, Alexia en Ariane een heel stel foto's tegen van Alexander, Maxima, Alexia en Ariane, die samen met Margarita en haar dochter (Paola?) bij dit paardenevent geweest zijn. Zaten best leuke foto's tussen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt, en staat ook op deze website. Misschien heb je dit bericht (http://www.deoranjes.nl/2015/02/koninklijk-paar-met-prinses-alexia-en.html) over het hoofd gezien? :)

      Verwijderen