MONACO: Zoon voor Andrea en Tatiana | De Oranjes

donderdag 21 maart 2013

MONACO: Zoon voor Andrea en Tatiana

Andrea Casiraghi en zijn verloofde Tatiana Santo Domingo zijn vandaag - 21 maart - ouders geworden van een zoon. 

Het nieuws werd bevestigd door het persbureau van Prinses Caroline – die nu voor het eerst oma is. Moeder en zoon maken het goed volgens het bericht.

Aangezien Andrea en Tatiana nog moeten trouwen zal deze nieuwe Grimaldi officieel nog geen kans maken op de Monegaskische troon. En mochten Prins Albert en Prinses Charlene een of meerdere kinderen krijgen, dan is die kans helemaal nihil.

Update:
- De naam van de baby luidt: Sacha Casiraghi.

5 opmerkingen:

 1. Ik hoop dat het Stefano wordt !! gr. Barber

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben erg benieuwd naar zijn naam.. Ik heb niet echt een idee. Misschien Rainier (of hoe schreef je dat ook weer?) Ben trouwens ook benieuwd naar een foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. misschien iets in de lijn van de vorsten van Monaco, of juist helemaal niet. Mocht Albert geen kinderen krijgen wordt het een "troonopvolger"

  Zouden er ooit kinderen komen bij Albert? Als Charlene alleen op pad is ziet ze er blij uit, maar samen.... het lijkt wel een verstandshuwelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben heel erg benieuwd naar de naam en de eerste foto´s!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het geen mooie naam, maar samen verschillen. Sacha klinkt niet mooi, stel en ik zeg stel dat Charlene geen kinderen krijgt, wordt eerst zijn vader en dan hij troonopvolger en Vorst Sacha, nee, klinkt niet maar zo wie zo vind ik Sacha geen mooie naam. Zijn vader heet Andrea, mar met zijn 2e naam Albert, dus mocht hij op de troon komen dan heeft hij altijd nog zijn 2e naam Albert.

  BeantwoordenVerwijderen