1959: (Sprookjes) prinses Beatrix | De Oranjes

zondag 17 maart 2013

1959: (Sprookjes) prinses Beatrix


Foto: © Meijboom/RVD

9 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow! Prachtige én onbekende foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, schitterende foto! Echt een sprookjesprinses!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi foto, heb ik nooit eerder gezien. Het lijkt een foto in de deuropening van één van de kamers die op de galerij uit komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Vivian,

  Bedankt voor je berichtje in mijn gastenboek.
  Leuke onbekende foto van prinses Beatrix.
  Heb jij al een bedankkaartje gehad van Koningin Beatrix voor haar verjaardag?
  Ik heb haar een kaart gestuurd maar nog altijd geen bedankkaartje ontvangen.

  Groetjes Wills

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heb een paar weken geleden een kaartje ontvangen. Misschien is het - vanwege de aankomende troonswisseling - erg druk nu op het secretariaat en heeft het kaartje wat vertraging?

   Verwijderen
 6. Hoi Vivian,
  Wat een schitterende foto is dit zeg; echt eén van de mooiste die ik ooit van prinses Beatrix gezien heb.
  Donderdag gaf Luukie verschillende keren slijm/vocht over, hij at niet meer. Toen hij vrijdag al het water dat hij die dag in kleine beetjes gedronken had ook uitspuugde werd ik helemaal ongerust. Bij de dierenarts bleek hij ver uitgedroogd, er werd een röntgenfoto van zijn buik gemaakt en hij kreeg een infuus (vocht) en injectie met anti-braakremmer (die 24 uur werkte) Ook ontdekte ze een hartruis. Hij werd niet beter en verzwakte steeds meer. Ik heb nog een weekend van hem kunnen genieten, gisteren bleek het helemaal mis, wat ik al aanvoelde komen. Zijn darmen waren ineen geschoven en hij was uitgedroogd. Als dood lag hij op de onderzoekstafel. Na het spuitje werd hij slapper en toen is hij op mijn schoot ingeslapen. Mijn lieverd, ik kan er niet bij.. Inderdaad mijn kostbaarste bezit.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen