Oranje nieuws - 7 & 8 september 2012 | De Oranjes

zaterdag 8 september 2012

Oranje nieuws - 7 & 8 september 2012

Hond Skipper gewond bij eendenjacht prins

Skipper – de zwarte labrador van de Prins van Oranje en zijn gezin – is gewond geraakt tijdens een eendenjacht van de prins..

Niet "een beetje dom", maar heel erg dom is de prins geweest. Langs rivier de Dinkel liep hij ‘gezellig’ te jagen met een club vrienden op onschuldige eenden (!) Alsof dat nog niet erg genoeg is raakte ook Skipper gewond, die mee was.  Skipper is waarschijnlijk geschrokken door de knallen en daardoor over de kop geslagen.

De arme hond werd met spoed naar dierenarts Leo Eshuis in De Lutte gebracht. Hij was ernstig gewond en verkeerde in levensgevaar. Inmiddels is bekend dat hij begint op te knappen. Dat kan van de vermoorde eenden niet meer gezegd worden..

7 opmerkingen:

 1. Arme Skipper. Wat zielig! Maar waarom op eenden jagen??? Die beestjes doen toch niemand kwaad?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo denk ik er ook over. Als groot dierenvriend én vegetariër raakt dit me diep. Vind dit ongelofelijk stom van hem!

   Verwijderen
 2. Sneu voor die hond, maar heeft de prins niets beters te doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet dat de Kooikerhond eenden lokt voor onderzoek, de Kooikerhond is de hond die ook Willem van Oranje heeft wakker gemaakt.. Maar dit vind ik zooo stom! Sorry maar ik vind het doodzielig voor de Arme Skipper.. Mooie foto van hem.. Hebben ze nog meer dieren? qua honden.. Ik weet dat ze Zorro en Sunny hadden maar zo te zien is Skipper nieuw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. http://www.rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?cat=1&nid=150208 filmpje

  BeantwoordenVerwijderen