Gezondheid Carlos-Hugo is ‘zeer zorgelijk’ | De Oranjes

donderdag 5 augustus 2010

Gezondheid Carlos-Hugo is ‘zeer zorgelijk’

Carlos hugo Het gaat niet goed met Prins Carlos Hugo van Bourbon-Parma. De 80-jarige ex-man van Prinses Irene en vader van Prins Carlos, Prinses Margarita, Prins Jaime en Prinses Carolina ligt in het ziekenhuis in Barcelona waar hij behandeld wordt voor prostaatkanker – zijn familie is bij hem.


Carlos Hugo heeft al een aantal jaar kanker, in 2008 is hij er ook al voor behandeld in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. De ziekte verdween toen even, maar zou momenteel ‘zeer zorgelijk’ zijn.


Ook heeft hij een communiqué op de website van de familie Bourbon-Parme laten zetten: “'Ik wil de Carlisten laten weten dat mijn gezondheid niet goed is. Mijn lot ligt helemaal in God's handen en ik word omringd door mijn familie en mijn vertrouwelingen. Ik vraag u om kalm te blijven strijden voor onze idealen en onze vrijheden. Ik ben me bewust van uw gebeden en uw liefde en ik vraag u mijn zusters Maria Teresa, Cecilia en Maria de las Nievas alsmede mijn kinderen Carlos, toekomstig Hoofd van het Huis, Jaime, Margarita en Carolina te steunen.'”

5 opmerkingen: