Willem-Alexander neemt vlootschouw af | De Oranjes

zondag 22 augustus 2010

Willem-Alexander neemt vlootschouw af

Vanochtend was het Koninklijk gezin opnieuw op het Sail-terrein, Kroonprins Willem-Alexander en Prinses Máxima bezochten met hun dochters o.a. het schip ‘Amerigo Verspucci’. Ook lieten de prinsesjes hun gezicht schminken...daarna konden ze nog éven aan boord van de Groene Draeck, maar voordat de vlootschouw begon, moesten ze toch echt weer naar huis.


Willem-Alexander nam vervolgens de vlootschouw af in het gezelschap van zijn moeder en vrouw. Was hij gisteren – tijdens het ‘privébezoek’ aan SAIL – op de Groene Draeck nog gekleed in een blauw SAIL shirt, spijkerbroek en sportschoenen, vanmiddag stond hij in het uniform van de Koninklijke marine achter het roer. Tijdens de vlootschouw vaarden ongeveer 100 historische schepen van het Varend Erfgoed langs het Koninklijke zeilschip waar gisteren een drietal vrolijke prinsesjes op te vinden was (zie log van gisteren:KLIK ) en dat het reactievermogen van de Koningin nog erg goed is, bewees ze door een krop sla op te vangen die iemand van een ander bootje haar toewierp.

Foto's: © Robby Hiel 
Overname verboden

6 opmerkingen:

 1. Sail is dit jaar wel goed bezocht door de Koninklijke Familie, echt geweldig! Vooral dat de prinsesjes er bij waren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. echt heel leuk dat de prinsesjes erbij waren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt gaaf dat de kids erbij waren en wat hadden ze het naar hun zin, ik d3enk dat ze een heel leuk weekend hebben gehad, leuke logs heb je ervan gemaakt!
  P.s. kun je reageren op mijn PB op AtR?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke foto's, leuk dat de kinderen gesminkt zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk!! Zo zien we ze nog eens he =)

  BeantwoordenVerwijderen