Koninklijk gezin bij SAIL Amsterdam | De Oranjes

zondag 22 augustus 2010

Koninklijk gezin bij SAIL Amsterdam

…op de Groene Draeck!

Donderdag was Prins Willem-Alexander op de eerste dag van SAIL aan boord op de Clipper stad Amsterdam, morgen neemt hij officieel de vlootschouw – in uniform- af en vandaag was hij er samen met zijn gezin.

De prins stond achter het roer op de Groene Draeck terwijl Máxima met de prinsesjes hun ogen uitkeken en genoten van al het moois wat er te zien was vanaf het IJ. Enkele goede vrienden van de prins en prinses mochten samen met hun kinderen ook mee varen. De bij de fotosessie nog zo verlegen Alexia stond dit keer graag in de belangstelling. Ze zwaaide vrolijk naar iedereen, lachte veel, en speelde de kapitein van de Groene Draeck! Prinses Amalia stond gedurende de boottocht op een wat hoger punt van de boot om naar iedereen te kunnen zwaaien en met de camera van haar moeder wat mooie foto's van de schepen te kunnen maken. Aan het eind van de boottocht gaven de prinsesjes Amalia en Alexia nog een 'dansoptreden'! (Zie video: http://www.youtube.com/watch?v=DRjKwkbBTRU&feature=search )

Foto's: Amalia maakt foto's - Speelgoed van de prinsesjes

11 opmerkingen:

 1. Wat een verrassing zeg, deze superleuke en spontane fotos! Wat me vooral goed doet is om de kleine Alexia zo uitbundig te zien stralen, ze is dus niet zo verlegen als ze het naar haar zin heeft! Ariaantje kon de boten volgens mij niet echt waarderen en Amalia is gewoon erg onder de indruk, echt leuk om de meisjes weer te zien! En mama Máxima, wat ziet die er goed uit in dat donkerblauwe ´sial-shirt´, staat haar super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had beter even op je web-log kunnen kijken Vivian, je had al foto's geplaatst.......... Mooie foto's weer! Spontane Alexia inderdaad. Mooi meisje ook. Amalia en Alexia stonden op de boot mee te 'swingen' met de muziek, Amalia had het later ook erg naar haar zin. Op een gegeven moment spontaan zwaaien naar mensen op boten die langs kwamen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is echt helemaal geweldig zeg, ik wist het nog niet, en nu ineens zulke geweldige foto's. Helemaal geweldig!!! Alexia heeft het inderdaad goed naar haar zin. Wat staat ze prachtig op de foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ella van den Bosch23 augustus 2010 om 17:31

  Ik vind het spontane foto's. Jullie hebben een warm gezinsleven. Ella

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh.. Ik was zaterdagmiddag bij de Sail!! Helemaal geen Groene Draeck gezien :( Wel leuk dat er weer nieuwe foto's zijn van de prinsesjes! Ze genoten blijkbaar wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuke foto's! Wat leuk om Alexia zo vrolijk te zien! En Ariane kijkt weer zo allerschattigst droog... Grappig dat je hebt ingezoomd op hun speelgoed, was me zelf niet opgevallen.
  En die swingende Amalia op die boot, die durft ook alles, en Alexia doet al even gek mee! Ik denk dat het Máxima's temperament is...;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig mooi, is het niet prachtig dat ze gewoon kind kunnen zijn. Alhoewel ze niet door hebben altijd dat alle ogen op hun gericht zijn. Geen gouden kooi gewoon tussen de mensen, leuk en lief, ben blij dat dit kan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een geweldige verassing en wat een leuke foto's. Ik heb er echt van genoten en zo heerlijk ontspannen en vrij.

  BeantwoordenVerwijderen