Oranje nieuws - 23 - 27 januari 2009 | De Oranjes

dinsdag 27 januari 2009

Oranje nieuws - 23 - 27 januari 2009

Carlos 39 jaar!


Carlos Vandaag viert prins Carlos zijn 39e verjaardag! En is dat niet een mooie leeftijd om dit jaar in het huwelijk te treden? De prins heeft een vriendin en volgens bronnen schijnt dat Annemarie Gualthérie van Weezel te zijn, die werkzaam is op de Brusselse redactie van het NOS journaal. of het dezelfde vriendin betreft als de vrouw die samen met hem aanwezig was bij de doop van Magali van Vollenhoven 20 april 2008: KLIK  betwijfel ik, maar met wie hij zijn verjaardag dan ook viert, wel of geen vriendin, namens royalfanvivian: van harte gefeliciteerd prins Carlos!

Koningin bij Jumping Amsterdam
…liefde voor paarden nog altijd sterk aanwezig bij de vorstin


Paardenliefhebster koningin Beatrix was zaterdag een van de aanwezige toeschouwers tijdens Jumping Amsterdam in de RAI. Ze zat aandachtig in de tribune , ze zat en sprak daar met dressuuramazone Adelinde Cornelissen, die zich niet kwalificeerdevoor de Kur op muziek en naast de koningin zat. Anky van Grunsven heeft de kür op muziek gewonnen. Het ging om een kwalificatiewedstrijd voor de wereldbeker.


Foto's: In gesprek Mooi uitzich op de wedstrijd

8 opmerkingen:

 1. Leuk! Alleen de foto 'in gesprek' doet het niet... Ik weet niet of de link ongeldig is of dat het aan mijn computer ligt?
  Die foto van Amalia is inderdaad van Madeleine, ja! Maar ik vind wel dat heel duidelijk Amalia's gezichtje erin zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij mij doet de foto het ook niet. Geen zoekresultaat staat er.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke fotos van de koningin, ik wens Carlos nog een fijne avond, hopelijk heeft hij een leuke verjaardag gehad! Ben ook benieuwd of we binnenkort huwelijksnieuws horen... Misschien is het wel de vrouw die bij hem was met Magali´s doop... Zou niet weten wie dat anders was... Al kan het natuurlijk ook een goede vriendin zijn geweest, je weet nooit...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd em de foto ban Beatrix doet het bij mij wel,gewoon. Leuke foto overigens.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd!! Maar die vrouw was toch ook bij de doop van Ariane?!?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De dame op de foto is beslist niet de vriendin van Carlos. Zij is de echtgenote van een huisarts uit het midden des lands en moeder van 2 zonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De dame op de foto is beslist niet de vriendin van Carlos. Zij is de echtgenote van een huisarts uit het midden des lands en moeder van 2 zonen.

  BeantwoordenVerwijderen