Bezoek aan Oman en de VAE (1) | De Oranjes

vrijdag 16 januari 2009

Bezoek aan Oman en de VAE (1)


Gisterenavond kwamen kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima aan op de luchthaven van Muscat in Oman. Ze werden ontvangen door Sultan, Haitham Al Said.



Fotoserie aankomst: KLIK


Vandaag stond de stad Sohar op het programma om te bezoeken.


Vanmiddag brachten kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima een bezoek aan het internationaal havenbedrijf van Sohar. Dit bedrijf staat voor 50% op naam van de haven in Rotterdam. Bij aankomst kregen Willem-Alexander en Máxima kleurrijke bloemen aangeboden door 2 kinderen.
Langs de route stonden kamelen met hun ‘baasje’, de kamelen wilden graag een knuffel van het kroonprinselijk paar, en kregen die ook zo nu en dan.
Het Internationaal Maritiem College van Oman werd officieel geopend door de prins en prinses. Ze onthulden een plaquette, en hielden daarna gesprekken met studenten van het college.



Fotoserie: KLIK

3 opmerkingen:

  1. Mooie foto's. Maxima ziet er ook mooi uit, al vind ik haar niet zo stralend als je van haar gewend ben. Misschien is ze vermoeid door de reis. Ben benieuwd naar de rest van de dagen( en de rest van de foto´s natuurlijk).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke screenshots ! Maxima vind ik er redelijk uitzien, het witte pak gaat wel, alhoewel die zonnebril niet bij deze outfit past ! Schandalig dat ze zelfs nog niet op buitenlandse reizen de moeite doet om haar kapsel deftig te doen !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. .......Wanneer gaat Maxima eens naar een fatsoenlijke kapper?....altijd dat dunne,piekerige, slordige, geblondeerde haar . NIET KONINKLIJK!.....Ze zou een voorbeeld moeten nemen aan Rania van Jordanië of Mathilde van België.

    BeantwoordenVerwijderen