Koningin brengt werkbezoek aan Waterings Veld College in Den Haag | De Oranjes

woensdag 28 januari 2009

Koningin brengt werkbezoek aan Waterings Veld College in Den Haag

Beatrix De koningin ging net als duizenden scholieren vanochtend naar school. Ze bracht een werkbezoek aan het Waterings Veld College in Den Haag, en kreeg daar een rondleiding door de school en ook voerde ze gesprekken met leerlingen, docenten en ouders.


De gesprekken gingen over leefklimaat, maatschappelijke stage en onderwijskwaliteit. Waarom de koningin nu zo nodig het Waterings College moest bezoeken is niet helemaal bekend, wel staat vast dat deze school veel aandacht besteedt aan loopbaanoriëntatie en taalontwikkeling van de leerlingen, En daarnaast staat de school in Den haag, dus viel de reis naar een werkbezoek dit keer ook weer eens mee.

6 opmerkingen:

 1. Moet deze site van jouw hier staan voor reclame, dating4uweeb. Ga met deze site ergens anders staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vivian, kun jij zulke reclamesites niet gewoon verwijderen? Dit heeft toch niks met het koningshuis te maken. Het is alleen maar irritant!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Weet ze ook eens hoe wij het op school hebben:P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is dit voor een stom gezeur met al die datingsites!!! Ben het met Jet eens dat dit gewoon moet worden verwijdert! We komen hier voor koninklijke nieuwtjes en niet omdat we op zoek zijn naar een of andere vent!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit soort reacties horen hier niet thuis ! de persoon die zich datingweb noemt zal dan ook een ban krijgen, en de reactie wordt uiteraard verwijderd!
  Dit is geen plek om reclame te maken ! en al helemaal niet voor dat soort dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze was op het Wateringse Veld College omdat die school (waar ik dus op zit) een aparte manier van onderwijs heeft. Wij werken in 'domeinen'(lokalen waar je met vijf klassen zit) en lessen worden in aparte lokalen gegeven. Zo worden we meer voorbereid op het hbo en de universiteit omdat je daar heel erg zelfstandig te werk gaat.
  Zij vond dit erg bijzonder en kwam kijken hoe het eraan toe ging.
  Ze kwam bij mijn klas ook langs, tijdens techniek. Heb haar van heel dichtbij gezien :)

  BeantwoordenVerwijderen