Royalfanvivian’s januari brief | De Oranjes

donderdag 1 januari 2009

Royalfanvivian’s januari brief

Hallo Oranjefans!


Nadat het jaar 2008 is afgesloten met afschuwelijke vuurwerkgeluiden, starten we vandaag in een nieuw jaar, een nieuw Koninklijk jaar die misschien weer wel vol heugelijke gebeurtenissen zit.. zo verwachten Floris en Aimée hun 2e kind dit jaar en zijn er speculaties over een huwelijk van prins Carlos en z’n vriendin.


In deze maand start een nieuw thema. Het thema draagt de naam: ‘De dopen van de 4 oranjezussen’ zoals de naam al zegt zal in 4 delen worden stil gestaan bij de doop van Beatrix en haar zussen. Is er een onderwerp die jij graag uitgelicht ziet als thema? Laat dan een reactie achter op deze log of mail naar vivianvalke@hotmail.com
Wellicht komt jouw idee dan vroeg of laat aan bod..


Tja zo aan het begin van het jaar voel ik me altijd een beetje verplicht om het jaar ‘ voor te stellen’ , dit jaar geen extreme jubilea qua huwelijksverjaardagen, maar wel is het dit jaar 100 jaar geleden dat Juliana geboren werd. Hier zal dan ook aandacht aan worden besteed op deze site, hoe, dat merk je vanzelf..
Verder viert Prof.mr. Pieter van Vollenhoven dit jaar zijn 70e verjaardag, en prins Constantijn en prins Bernhard hun 40e verjaardag.


Deze maand staan er al enkele ‘taken’ op de agenda , prinses Laurentien opent 10 januari het Louis Braillejaar in de Jaarbeurs in Utrecht, Kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima bezoeken van 17 tot 20 januari de Verenigde Arabische Emiraten , momenteel vieren ze daar met hun dochters vakantie. Op 21 januari is prinses Margriet aan de beurt, zij opent dan de vakbeurs biologische landbouw in Zwolle.


Verder dit jaar nog wat leuke agendapuntjes zoals de fotosessie in Lech op maandag 16 februari, Koninginnedag op 30 april in Apeldoorn, en de geboorte van het 2e kind van prins Floris en prinses Aimée in juli.


Dan wilde ik het hebben over een nieuwe pagina die in ‘opmaak’ is. Het valt me op dat ik in mailtjes vaak dezelfde soort vragen ontvang, het is daardoor een beetje dubbel werk steeds antwoorden te geven die ik al aan zóveel mensen heb gegeven dat ik bedacht heb een pagina aan te maken waarop de evt. veelgestelde vragen staan met het antwoord. Als je een vraag hebt die er niet bij staat kun je natuurlijk altijd nog mailen. De ‘veelgestelde vragen pagina’ zal te vinden zijn onder het kopje ‘meer’ rechts onderin in het menu. Al zou het best kunnen dat in de februari brief de pagina nog steeds niet bestaat.


Verder wil ik melden – maar dat was waarschijnlijk bij de meeste fans al bekend- dat de dramaserie Juliana vanaf 5 januari deel 2 gaat uitzenden. Dus maandagavond 5 januari op Nederland 1 om 21.30 uur.


-reclame-reclame-


Lichelle wil graag reclame voor haar weblog: www.kleineroyals.web-log.nl
de weblog gaat over de kleine Koninklijke kinderen in de wereld. Van de Nederlandse tot de Marokkaanse royalkinderen, ze worden allemaal uitgebreid beschreven op deze weblog. Ook kun je meedoen aan een quiz, test zo je kennis over de jongste royals uit de wereld! Veel kijkplezier!


-oproep-oproep-


Ben jij bij een Koninklijke activiteit de sportieve energievolle Oranjefan langs de kant en weet jij de Oranjes ook nog eens voor de lens te winnen! ? Ik kan begrijpen dat je dan door het dolle heen bent en helemaal vergeet wat je nou eigenlijk met die foto’s gaat doen…, schenk ze – als je het niet vergeet- dan aan vivianvalke@hotmail.com
voorzien van je naam en evt. website en wat je er nog meer als bronvermelding bij hebt willen staan, en dan zorg ik ervoor dat jouw ‘beauty’s’ een prachtige plek krijgen op deze site!


-einde oproep-einde reclame-


Dan wil ik afsluiten met jullie allemaal –nogmaals- een gelukkig Nieuwjaar te wensen, dat we ook dit jaar maar weer volop kunnen genieten van onze geweldige Oranje familie!


Met Koninklijke groet,


Royalfan Vivian


Juliana_en_hondjes
Juliana rent achter haar hondjes aan

4 opmerkingen:

 1. leuk overzicht! k heb er weer zin in!
  een huwelijk van prins Carlos dat zal heel leuk zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor al je reacties, superleuk!!
  De nieuwe kopfoto komt boven mn site over een weekje, dan bestaat mn site 1 jaar!
  Ik heb bij kopfoto enzo gisteren een achtergrond aangevraagd maar nog geen reactie,
  als die er nog niet is kan de kopfoto helaas ook nog niet boven mn site...
  Je nieuwsbrief is weer super, ik kijk echt uit naar dit jaar, de fotosessie in Lech en de geboorte van een broertje of zusje van Magali zullen den ik de hoogtepunten zijn, net als de fotosessie van de zomer en misschien fotos van de doop van kleine Pieter.
  Verder hoop ik op zwangerschappen van buitenlandse royals en wie weet kondigt een Nederlandse prinses ook wel aan nog een kindje te krijgen, iki ben erg benieuwd wat 2009 ons gaat brengen en wens jou en je site het allerbeste toe, succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het echt superleuk om die brieven te lezen! Blijf daar mee doorgaan!
  Grappige foto zit erbij,! Nog nooit eerder gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie brief! Ik ben heel benieuwd wat 2009 ons allemaal zal brengen!
  Ik verheug me al erg op 16 Februari! Ik vind de fotosesies in Lech altijd zo leuk met al die prachtige sneeuw! En de leuke ski pakjes die de kids alltijd aan hebben! Ook ben ik erg benieuwd na de geboorte van het tweede kindje van Floris en Aimee!
  En natuurlijk wil ik je erg bedanken voor de reclame!

  BeantwoordenVerwijderen