Koninklijk gezin bij huwelijk Filippos Lemos en Marianna Goulandris | De Oranjes

zaterdag 4 februari 2017

Koninklijk gezin bij huwelijk Filippos Lemos en Marianna Goulandris

Het Koninklijk gezin was vandaag in Londen aanwezig bij het huwelijk van Filippos Lemos en Marianna Goulandris. Waarschijnlijk is het Griekse stel goed bevriend met het Koninklijk gezin. Bovendien waren Prinses Alexia en Prinses Ariane bruidsmeisjes.
In de St. Sophia Kathedraal in Londen trouwde vandaag een (redelijk onbekend) echtpaar, met veel bekende, Koninklijke, gasten. Behalve het Koninklijk gezin waren ook Koning Constantijn en Koningin Anne Marie van Griekenland, Koningin Sofia van Spanje, Keizerin Farah van Iran , Kroonprins Alexander en Kroonprinses Katherine van Joegoslavië, Beatrice van York Groothertogin Stephanie van Luxemburg, Kroonprins Pavlos van Griekenland, Kroonprinses Marie Chantal van Griekenland, Prins Nikolaos en Prinses Tatiana van Griekenland, Prinses Irene van Griekenland, Prins en Prinses Michael van Griekenland, en Prinses Maria Olympia van Griekenland aanwezig. Prinses Alexia en Prinses Ariane, die tot de bruidskinderen behoorden droegen een bloemenkrans op hun hoofd, en een wit jurkje met groen fluwelen cape. De Prinses van Oranje arriveerde, erg volwassen gekleed, samen met haar ouders. Ze had een jas van haar moeder aan die we kennen van de cover van dit boek. Verder droeg ze een jurk van het merk 'Self Portrait' en een roze tasje van Dior.

Vanwege de vele Griekse Royals en het feit dat het Koninklijk gezin erbij was, kan aangenomen worden dat het Koninklijk gezin het bruidspaar kent van de vakanties in Griekenland. De bruid is daarnaast ontwerpster van sieraden waar Máxima wel eens mee wordt gesignaleerd.

4 opmerkingen:

  1. Hele mooie foto's en een mooie reportage

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterende bruidsmeisjes waren prinsesjes Alexia en Ariane! Haha, de reclame laat bruidsjurken zien :)Wat zag prinses Amalia er prachtig uit en geinig dat ze nu al een jas past van haar moeder.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat Amalia kleding van haar moeder kan lenen! Zeker als je dezelfde smaak hebt als je moeder is dat erg handig ;)

    BeantwoordenVerwijderen