Uitslag: Prijsquiz Oranje Agenda 2016 | De Oranjes

zaterdag 2 januari 2016

Uitslag: Prijsquiz Oranje Agenda 2016

Van alle deelnemers die mee hebben gedaan aan de quiz over het jaar 2015 om kans te maken op de Oranje Agenda 2016, krijgen er vijf mensen binnenkort de agenda opgestuurd. Gefeliciteerd!


Goede antwoorden:
1 Met een grote gouden sleutel
2 Verzorgingshuis Norschoten in Barneveld
3 Natan
4 Burnierstraat
5 'Every Breaking Wave'
6 Viktoria en Annemarie
7 Groningse en Drentse Veenkoloniën, Zeeuws-Vlaanderen en de Limburgse Mijnstreek
8 'Dordtevaar'

3 opmerkingen:

 1. Hoi Vivian
  ik heb de antwoorden vergeleken met mijn gestuurde en die waren allemaal goed! gewonnen ??!!?? ik wacht dus met spanning.......:) (of had je mails verstuurd?) wat mij alleen opviel is dat er bij de zwangere prinsessen er maar 2 vermeld stonden en er zijn er toch 4......toen zag ik dat de vraag bij jou veranderd is en dat er nu voor staat NEDERLANDSE ....(maar toen ik er aan begon stond dat er niet..) hoe kan dit?
  verder was hij leuk om te maken hoor
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Nederlandse' heb ik toegevoegd omdat sommige mensen zich ook afvroegen of ik de buitenlandse prinsessen bedoelde. Dus als je er 4 vermeld had, heb je het extra goed gedaan :P Uiteraard heeft dit verder geen invloed op het aantal punten.

   En wie er gewonnen heeft, merkt het vanzelf :)

   Verwijderen
 2. "okido" thanks Vivian voor je antwoord. we wachten het af. spannend hoor.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen