Koningin Máxima bij uitreiking Tuinbouw Ondernemersprijs | De Oranjes

woensdag 6 januari 2016

Koningin Máxima bij uitreiking Tuinbouw Ondernemersprijs

De eerste activiteit van Koningin Máxima in 2016 was de uitreiking van de Tuinbouw Ondernemersprijs in de Keukenhof in Lisse.Langs rijen met bloeiende bloemen arriveerde de Koningin bij het Oranje Nassau Paviljoen in de Keukenhof. Het leverde echte 'voorjaarsfoto's op.
De prijs, die is ingesteld om bekendheid aan de tuinbouwsector te geven, wordt dit jaar voor de dertigste keer uitgereikt, en kon daarom op Koninklijke aanwezigheid rekenen. De bijeenkomst stond in het teken van ‘Future proof Ondernemen’.Voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2016 zijn vier bedrijven genomineerd. De bedrijven kenmerken zich volgens de stichting door durf, daadkracht, doorzettingsvermogen, duurzaamheid en innovatie. De winnaar is een jaar lang de ambassadeur van de tuinbouw.

Kleding
De Koningin droeg de zwart/wit jurk van Natan die ze eerder al eens droeg tijdens de doop van Willem Jan van Vollenhoven in november 2014. Over de jurk had ze een zwarte deken geslagen, en op haar hoofd droeg ze de grote hoed die we ook zagen bij Remembrance Sunday in Londen. De outfit was opgevrolijkt met opvallende gouden sieraden.

4 opmerkingen:

 1. De koningin zag er weer prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn vroege tulpen, maar wel mooi :) al zullen ze wel 'voorgekweekt' zijn. Al bloeiden hier met kerst al narcissen en blauwe druifjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat Maxima er weer prachtig uit zag. Allerlei kledingstukken van andere gelegenheden weer tot een mooi geheel gecombineerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto zo met die tulpen op de achtergrond!

  BeantwoordenVerwijderen