Nieuwjaarsontvangsten 2016 - II | De Oranjes

woensdag 13 januari 2016

Nieuwjaarsontvangsten 2016 - II

Vandaag ontving het Koninklijk paar de leden van het Corps Diplomatique en internationale organisaties.
Ook nu waren Prinses Beatrix, Prinses Margriet en Prof.mr. Pieter van Vollenhoven aanwezig bij de ontvangsten in het Koninklijk Paleis in Amsterdam.


Kleding
Koning Willem-Alexander was gekleed in zijn 'Prinsjesdagoutfit'. Koningin Máxima droeg de oranje jurk van ontwerper Mattijs van Bergen, die ze ook tijdens het staatsbezoek aan Japan droeg. Net als toen was de jurk gecombineerd met een oude jas van Prinses Beatrix waarvan de knopen zijn verwijderd voor een gesp. Prinses Beatrix droeg vandaag een nieuw groen pakje. Van Prinses Margriet en Prof.mr. Pieter van Vollenhoven zijn nog geen beelden.

3 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd of nu wel Pieter van Vollenhoven er bij is. Prinses Beatrix zag er prachtig uit, maar de Koningin vond ik althans iets minder, gisteren zag ze er beter uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb ik nu al vaker gezien - Beatrix verkleed zich in het paleis. Kijk maar bij de fotos - bij aankomst zwarte cape met mint groen en zwarte rok - uit het paleis - bruine (nieuwe?) bont cape met donker groene jurk en bruine schoenen eronder uit kijken.... ook de handtas is anders...alles is en blijft gewoon prachtig an de koning met dat nat haar en kreukels in zijn broek, jammer... niet mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vond Maxima er mooi uitzien. Haar weer vast, schitterende schoenen.. pfoe dat ze daar op kan lopen.. ;-)
  Tja, Willem-Alexander mag wel eens iets gaan doen aan zijn kleding. Neem een voorbeeld aan zijn broer of neef Maurits. Die hebben een ander postuur, maar de broeken mogen wel iets korter.

  BeantwoordenVerwijderen