Prinses Beatrix, Prins Constantijn en Prinses Laurentien bij opening Dance Festival | De Oranjes

donderdag 28 januari 2016

Prinses Beatrix, Prins Constantijn en Prinses Laurentien bij opening Dance Festival

Prinses Beatrix was vanavond samen met Prins Constantijn en Prinses Laurentien bij het openingsgala van de vijftiende editie van het Holland Dance Festival. 


De vijftiende editie vond plaats in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. De opening bestond uit het Source of Inspiration gala, dat een selectie van hoogtepunten uit het festival liet zien, zoals The New Zealand Dance Company, Itzik Galili en Gauthier Dance/Dance Company Theaterhaus Stuttgart. Daarnaast gaf de Russische ballerina Diana Vishneva een optreden. Ook het nieuwste werk van choreograaf Hans van Manen werd getoond. Na de voorstelling bleven de prins en prinsessen nog lang napraten met de artiesten.

Kleding
Prinses Beatrix droeg een zwart pakje met gouden bies. Helaas droeg ze er buiten weer een zwarte bontmantel over. Qua accessoires had ze gouden sieraden, net als Prinses Laurentien. Laurentien droeg een bekend bruin jurkje met opvallende print van het merk Missoni. Ze droeg het al eens op 19 maart 2013 bij de uitreiking van de ECF Princess Margriet Awards for Culture. Prins Constantijn had donkerblauw pak aan gecombineerd met een wit overhemd en blauw/wit geruite stropdas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten