Graaf Claus-Casimir in tv-programma Mindf*ck | De Oranjes

maandag 25 januari 2016

Graaf Claus-Casimir in tv-programma Mindf*ck

Graaf Claus-Casimir, de zoon van Prins Constantijn en Prinses Laurentien, was vanavond te zien in het tv-programma Mindf*ck.

De presentator van Mindf*ck is zowel illusionist als arts. De kijker krijgt niet alleen onverklaarbare illusies voorgeschoteld, maar ook inzicht in de achterliggende psychologische principes zoals afleiding, non-verbale communicatie en beïnvloeding van het onderbewustzijn.

Claus-Casimir - ook wel gewoon Claus genoemd - was met een vriend (of neef Tom Brinkhorst) in Madurodam. Victor Mids sprak hen aan en vroeg om geld. Toen hij een 2 euromunt van de jongens kreeg, kon hij het geld met een vergrootglas veel groter maken. Claus was zichtbaar verbaasd over deze goocheltruc. "Het is ook echt van metaal en zwaar" aldus Claus toen hij de munt vasthield. Vervolgens pakte de presentator een klein schepje uit het park van Madurodam, gooide die in een tas, en haalde hem er daarna levensgroot weer uit. "Ik heb geen idee hoe hij dat deed!" zei Graaf Claus-Casimir.

7 opmerkingen:

 1. ik heb net zitten kijken, en vond het jongetje in Madurodam wel een bekend gezicht hebben. Leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah! Ja, ik dacht het meteen, maar kon er op internet niets over vinden..(dus het viel anderen blijkbaar niet op) Toch wist ik zeker dat 't 'm was! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je hebt gelijk - leuk dat je dat gevonden hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het programma was erg leuk en zo ongedwongen, net of hij dat dagelijks doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Je hoort het Vlaamse accent er overigens nog wel in bij hem, maar dat is natuurlijk ook logisch. En wat lijkt hij op zijn vader hier! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik herkende hem ook ,leuke jongen zo kan het dus ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke screenshots. En inderdaad, ik zie zijn vader heel erg terug.

  BeantwoordenVerwijderen