Koningin Máxima bezoekt de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging | De Oranjes

woensdag 27 januari 2016

Koningin Máxima bezoekt de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging

Koningin Máxima was vandaag onverwachts op bezoek bij de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging. Dit is één van de ruim veertig lokale Uitdagingen die zijn aangesloten bij Coöperatie de Nederlandse Uitdaging.
Screenshot:  Telstar TV


De organisatie neemt deel aan het Oranje Fonds Groeiprogramma, dus dan maak je als organisatie ook automatisch kans op een bezoek van de beschermheer - of vrouw. Máxima kwam naar lunchcafé De Kombuis in Nootdorp om te praten met lokale en landelijke initiatiefnemers van het concept.

De Uitdaging verbindt in het hele land bedrijven en maatschappelijke organisaties en bemiddelt tussen vraag en aanbod van materialen, middelen en menskracht. Elke lokale Uitdaging bestaat uit twee groepen: een groep ‘Jonge Honden’ die zorgt voor begeleiding van de projecten en matches en een groep ‘Oude Rotten’ die een zakelijk netwerk biedt. Samen vormen deze partijen een matchgroep die het plaatselijke bedrijfsleven uitdaagt om maatschappelijk betrokken ondernemerschap in de praktijk te brengen. Behalve de werkwijze en de groei die de organisatie heeft doorgemaakt, kwam ook de lokale invullen in Pijnacker-Nootdorp aan bod tijdens het gesprek. Eenmaal weer buiten werd de Koningin uitgezwaaid door een groep mensen die het Koninklijke bezoek hadden opgemerkt.
Screenshot:  Telstar TV

Kleding
Koningin Máxima was vandaag in het paars. De blouse en rok van het merk COS heeft ze al eens gedragen tijdens een symposium in Utrecht op 20 november 2014. 

1 opmerking:

  1. Alleen de donkere panty vind ik niet mooi staan. De accesoires vind ik er allemaal top bij gekozen. Vooral de oorbellen.

    BeantwoordenVerwijderen