2 jaar royalfanvivian.web-log.nl | De Oranjes

zaterdag 11 augustus 2007

2 jaar royalfanvivian.web-log.nl

Wat gaan jaren snel! Ik weet nog zó goed dat ik tot het besluit kwam een site te maken, en nu..nu bestaat ie ineens al 2 jaar! Het eerste logje –waar ik toen nog geen besef van had- is inmiddels historisch..het was de aanleiding tot mijn verslaving aan weblog..en het uitbreiden van mijn hobby.
Het eerste logje..
Verder wil ik iemand in het bijzonder bedanken. Anja voor de hulp bij de thema´s, aanvullingen, foto´s of zelfs gehele thema´s! Hartelijk bedankt! En verder bedank ik alle bezoekers die hier komen met hun leuke reacties in het gastenboek en op de logs!
(Foto´: www.deloodsboot.nl, www.nationaalarchief.nl , www.nieuws.nl, Spaarnestad Photo)

14 opmerkingen:

 1. Vivian oftewel royalfanvivian, gefeliciteerd en van harte gefeliciteerd, ga zo door en ik blijf je helpen, waar ik kan, want ik help je met liefde en plezier en zeker met jouw leuke en gezellige weblog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd! Ik weet nog jou log van toen je web-log 1 jaar bestond. Toen had je van je verzameling vond ik echt heel leuk gedaan! Ga zo door met je site!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vivian,
  Gefeliciteerd meid!
  Je hebt een súper leuke site! Altijd up-to-date!!
  Ga zo door met je fantastische leuke en fleurige site!
  Groetjes en veel succes met je schitterende site!! :) :D
  Oranjefan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Je hebt het dik verdient met je altijd-up-to-date weblog, echt m'n complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Vivian,
  Als nog van Harte Gefeliciteerd met je 2jarige site.
  Ga vooral zo door.
  Groetjes van Annie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Vivian,
  Als nog van Harte Gefeliciteerd met je 2jarige site.
  Ga vooral zo door.
  Groetjes van Annie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd Vivian! Dat er nog vele logjes mogen volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd!! En ik hoop ook nog op vele logjes!
  Ik kan niet stemmen.. maar ik stem (als dat kan) op het ´actuele Oranjenieuws.´
  groetjes Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van harte gefeliciteerd!
  En suc6 verder!
  Groetjes van Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah wat geweldig!! Van Harte gefeliciteerd, nog vele jaren!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bedankt voor alle felicitaties! Op naar jaar 3 wat mij betreft!

  BeantwoordenVerwijderen