PRINSES VIKTÓRIA ZWANGER | De Oranjes

maandag 9 november 2015

PRINSES VIKTÓRIA ZWANGER

Prinses Viktória en Prins Jaime verwachten volgend jaar hun tweede kind.


De schoondochter van Prinses Irene verschijnt niet vaak in het openbaar, maar wordt voor haar werk bij Save the Children wel eens gefotografeerd. Vandaag was ze op een basisschool in Krimpen aan den IJssel, waar de Pluchen Speelgoedactie werd gelanceerd voor beter onderwijs. De actie is een initiatief van de Ikea Foundation, Save the Children en UNICEF. Hoewel beschermvrouwe Viktória nog erg slank is, werd haar zwangerschap enkele uren na de activiteit bekend gemaakt. De in Rome wonende prins en prinses verwachten hun tweede kind in de zomer van 2016. Hun dochter Zita Clara is dan net twee jaar oud. Ook voor Prinses Irene zijn het bijzondere tijden. Sinds 2011 gaat er bijna geen jaar voorbij zonder nieuw kleinkind. Als dit kind ook een meisje wordt, heeft ze net als haar zus Beatrix zeven kleindochters en één kleinzoon.

4 opmerkingen:

 1. Ben ik in de war, er is dit jaar toch geen kleinkind bij gekomen? Hoe dan ook, superleuk nieuws!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O ja.. je hebt gelijk :) Ik zal het aanpassen. 2015 is wat mij betreft zo omgevlogen dat ik met m'n hoofd nog in 2014 zat.

   Verwijderen
 2. Prinses Irene heeft nu zes kleindochters. Waar haal je dan die kleinzoon vandaan? Of tel je de onerkende zoon van Carlos ook mee?

  BeantwoordenVerwijderen