Koningin Máxima bij 'Kracht on Tour' | De Oranjes

vrijdag 27 november 2015

Koningin Máxima bij 'Kracht on Tour'

Koningin Máxima was vandaag aanwezig bij de slotbijeenkomst van Kracht on Tour in de Fokker Terminal in Den Haag.


Kracht on Tour is een stimuleringsprogramma dat zich richt op vrouwen die financieel kwetsbaar zijn, omdat ze geen werk hebben of weinig uren werken. In de afgelopen twee jaar zijn vrouwen geïnspireerd om door middel van workshops, discussies en rolmodellen hun eigen talenten te ontdekken en te verzilveren. Tijdens de slotbijeenkomst presenteerde minister Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de resultaten van twee jaar Kracht on Tour.
Bezoekers konden in verschillende paviljoens kennismaken met de initiatieven per regio en deelnemen aan workshops. Ook Koningin Máxima kwam een kijkje nemen en sprak met diverse deelnemers. Zangeres Kizzy zong tot slot het lied 'superwoman' en de Koningin zong mee.


Kleding
Koningin Máxima droeg de donkerblauwe jurk die ze voor het eerst bij het staatsbezoek aan Denemarken droeg. Om haar vinger had ze een bijpassende donkerblauwe, grote ring. De jurk was opgevrolijkt met de inmiddels bekende spinnenbroches, die, zoals echte spinnen, ieder najaar opduiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten