Koningin Máxima bij conferentie 'Doing business in fragile states' | De Oranjes

woensdag 11 november 2015

Koningin Máxima bij conferentie 'Doing business in fragile states'

Koningin Máxima heeft vanochtend in de Beurs van Berlage in Amsterdam een deel van de conferentie 'Zakendoen in fragiele staten' bijgewoond. Ook Máxima's onderwerp, inclusieve financiering en het beter toegankelijk maken van financiële diensten, kwam aan de orde.



De conferentie, die aangeduid wordt met de Engelse titel 'Doing business in fragile states' ging over ondernemerschap in crisissituaties. In haar hoedanigheid als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling, woonde Koningin Máxima een deel van de conferentie bij. Omdat de conferentie een hele dag duurde en Máxima graag bij het ochtendprogramma wilde zijn, arriveerde ze al voor tien uur in Amsterdam. Bij de meeste conferenties in het kader van inclusieve financiering houdt de Koningin een toespraak. Vandaag niet. Ze zat, onopvallend, in de zaal en maakte aantekeningen in een oranje schriftje.

Kleding
Koningin Máxima was gekleed in een bekende bruine top van Natan. Ze droeg het vorig jaar ook toen het Spaanse Koninklijk paar op kennismakingsbezoek kwam. Om de outfit nu wat zakelijker te maken werd het bijpassende rokje vervangen door een beige pantalon. Ook de opvallende 'stekelketting' hing weer om Máxima's nek. Omdat het dezelfde kleur heeft als de top lijkt het één geheel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten