Koningin Máxima in Bangladesh - II | De Oranjes

dinsdag 17 november 2015

Koningin Máxima in Bangladesh - II

Vandaag bracht Máxima een bezoek aan een kledingatelier waar ze met werknemers sprak over hun ervaringen met leningen en andere financiële diensten.


Opnieuw waren er zware veiligheidsmaatregelen toen de Koningin over de wegen naar de kledingfabriek, net buiten Dhaka, werd vervoerd. Sommige winkels werden zelfs gesloten en balkons van woningen werden door politie bewaakt. Tijdens haar bezoek aan de fabriek maakte de Koningin kennis met werknemers en ontwerpers. Eén van hen wilde een rok aan Koningin Máxima overhandigen. Koningin Máxima zei de rok prachtig te vinden, maar nam 'm toch niet aan. Ze stelde voor de rok gewoon te verkopen. Van de opbrengst zou de kledingmaakster dan iemand kunnen helpen met haar onderwijs. "Er zijn nog zoveel mensen die het geld goed gebruiken", aldus Máxima. Vanmiddag was er onder andere nog een ontmoeting met de gouverneur van de Centrale Bank. Ook woonde de Koningin een bijeenkomst bij waar de plannen voor een digitale inclusieve financieringsstrategie werden gepresenteerd.

Kleding
Koningin Máxima droeg een beige rok met roze top. Ze droeg de outfit eerder tijdens een privébezoek aan Wenen in juni 2014, een dag voordat daar haar broer trouwde. Ook vandaag had ze haar roze outfit weer gecombineerd met de grote roze oorbellen die ze bij bijna iedere roze outfit draagt.

8 opmerkingen:

 1. Wat jammer dat er zo weinig mensen meer reageren hier op deze site. Het is toch gewoon up to date?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. Vaak loop ik wel een beetje achter.. zeker nu ik weer zo'n hoofdpijn e.d. heb.. Maar ik vind het ook wel jammer inderdaad dat er zo weinig reacties zijn.

   Verwijderen
  2. oh bah, dat is vervelend, hoofdpijn. iets logisch of kunnen ze het niet vinden. IIg beterschap, en wat mij betreft, ga lekker zo door met je site

   Verwijderen
 2. Maar ik vind wat Maxima aan heeft erg leuk. Mooi aangepast aan t land. Mooie kleur dat haar goed staat. Zelfs de top zit mooi. Is toch een moeilijke stof geloof ik waar je alles in/op ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Momenteel ben ik niet zo goed om te reageren, Constance, maar bij regelmaat kom ik hier kijken (momenteel iets minder, maar dat geldt voor de computer in het algemeen) en zet indien nodig er wel een actie bij. De vaste websitebeheerders weten dat ik ziek ben.
  Maar de verslagen van Vivian zijn altijd erg leuk interessant om te lezen, waar ze dan ook mogen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heeeeyyyy - dat klopt niet... er komen altijd wel reacties... maar het zijn niet altijd DE onderwerpen waarop ik wil reageren..... heb daar een beetje mijn favoriten.. mmhh... jullie weten wat ik bedoel. Dat neemt niet weg, dat in mijn ogen het hier altijd de moeite waard is om langs te komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 'k probeer wel regelmatig nog langs te komen, maar het komt er niet altijd van, vaak heb ik geen energie. Wat vervelend dat je zoveel last van hoofdpijn hebt, Vivian, beterschap. En je logjes blijven de moeite waard! Koningin Máxima is zo'n doorzetter, heb respect voor haar!

  BeantwoordenVerwijderen