Prinses Laurentien in gesprek met kinderen over gezond eten | De Oranjes

maandag 2 november 2015

Prinses Laurentien in gesprek met kinderen over gezond eten

Prinses Laurentien ging vandaag als oprichtster van de Missing Chapter Foundation in gesprek met kinderen over gezond eten.


Naar een idee van Prinses Laurentien is de Raad van Kinderen ontstaan. Sindsdien worden kinderen van verschillende scholen in Nederland ingezet om te praten met organisaties en bedrijven. Voor het onderwerp 'gezond eten' nodigde Albert Heijn vandaag dus ook kinderen uit. Afkomstig van groep 7 en 8 van Basisschool de Kroosduiker uit Zaandam. Laurentien leidde het gesprek.

"Organisaties hebben die denkkracht wellicht niet van binnenuit", zei Laurentien. "Commissarissen bijvoorbeeld komen toch vaak uit hetzelfde wereldje. Kinderen komen van buiten. De creativiteit zit 'm bij hen in hun vrije denken, ze redeneren 'alles is mogelijk'. Die combinatie is een gouden greep." Fruit bij de kassa was al eens gelanceerd door Albert Heijn. Wie echter toch graag snoep wil, weet de weg daar naartoe toch wel te vinden..
 

Kleding
Prinses Laurentien droeg een opvallende roze jurk met bloemenprint van het merk Diane von Furstenberg. De jurk is te koop voor zo'n 497,-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten