Koninklijk gezin bij jubileumconcert Kinderen voor Kinderen | De Oranjes

zondag 12 oktober 2014

Koninklijk gezin bij jubileumconcert Kinderen voor Kinderen

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima hebben vandaag samen met hun dochters het jubileumconcert van 35 jaar Kinderen voor Kinderen bezocht.

Het jubileum van Kinderen voor Kinderen vond plaats in theater Carré in Amsterdam. Terwijl de bezoekers massaal de hoofdingang betraden, stopte er een Koninklijk busje. Het Koninklijk gezin stapte uit en liep snel via de zijingang het theater in. Het Kinderen voor Kinderen koor met dit jaar als toepasselijk thema ‘Feest’ zong liedjes uit de afgelopen 35 jaar. Dat ook de Koning enkele liedjes kent en er een paar meezong, vertelde producer Tjeerd Oosterhuis aan de media. De wat oudere liedjes zullen bij Amalia, Alexia en Ariane niet bekend zijn, maar cd’s van de laatste paar jaar zullen ze vast in hun bezit hebben. En natuurlijk kennen ze ook de liedjes die tot nu toe voor twee edities Koningsspelen zijn geschreven. ‘Bewegen is gezond’ in 2013, en Doe de Kanga’ in 2014.

5 opmerkingen:

 1. Heel leuk dat ons koninklijk gezin er was, alleen jammer dat we maar een glimp van het paar hebben kunnen opvangen. Wel glimp, alleen Maxima en Amalia waren even in beeld, maar toch leuk dat ze bij het concert waren

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook Willem-Alexander en Alexia zijn heel eventjes te zien :)

   Verwijderen
  2. Dat ging dan erg snel, want ik zag ze echt niet, maar goed

   Verwijderen
  3. Inderdaad heel kort en onduidelijk fragment, jammer dat er verder (nog) geen goede foto's of zo te vinden zijn :)

   Verwijderen
 2. Het is blijkbaar een 'prive-gebeurtenis' en het had net zulke leuke foto's kunnen opleveren..

  BeantwoordenVerwijderen