DOCHTER VOOR PRINSES CAROLINA EN ALBERT BRENNINKMEIJER | De Oranjes

vrijdag 23 mei 2014

DOCHTER VOOR PRINSES CAROLINA EN ALBERT BRENNINKMEIJER

Foto: © Nieboer/PPE,   www.ppe-agency.com
Afgelopen dinsdag 20 mei zijn Prinses Carolina en Albert Brenninkmeijer ouders geworden van een dochter. Het meisje heet Alaïa –Maria en is de zesde kleindochter voor Prinses Irene. 

Alaïa-Maria Irene Cecile Brenninkmeijer, zoals het meisje voluit heet, werd geboren in een ziekenhuis in het Zwitserse Zürich. Zo’n drie uur rijden van Genève, waar Carolina en Albert wonen en hun dochter dus op zal groeien. Een woordvoerder van de familie maakte de geboorte van het meisje bekend via een tijdschrift. Een officieel bericht met een exact tijdstip van de geboorte en het gewicht ontbreekt nog. Alaïa-Maria is in ieder geval vernoemd naar haar beide oma’s: Prinses Irene en Cecile Brenninkmeijer.

4 opmerkingen:

 1. Wat ben jij er snel mee; ik las het net in de telegraaf. Wat leuk een dochter. Vele nichtjes zijn er nu om mee te spelen. Van harte gefeliciteerd; de kaart ga ik dadelijk schrijven, maar ik verwacht hier niets van terug, maar ja, niets sturen, dan krijgt men ook echt niets terug. Wat een mooie naam overigens Alaia-Maria.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Anja,

  De RVD heeft laten weten inmiddels aan Jacobien via een telefoontje dat het Nederlandse koninklijk huis geen bedankkaartjes meer verstuurd. Je krijgt alleen een bedankkaartje terug van het Koningspaar en hun drie dochters. Je kan beter niks sturen anders wacht je toch op een kaartje wat nu echt niet meer komt volgens de RVD.

  Groetjes Wills

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oke, bedankt voor de informatie, Wills

  BeantwoordenVerwijderen