Koninklijke aanwinsten – februari t/m april 2013 | De Oranjes

woensdag 8 mei 2013

Koninklijke aanwinsten – februari t/m april 2013

Koninklijke kussens: 


Posters (Troonswisseling, grote Willem-Alexander en Máxima, staatsiefoto Koningspaar, en groepsfoto 30 april) : 
Bekers, blikjes, opbergbox, dvd’s, 2-euro munt: 


Boeken: 


Tijdschriften:

11 opmerkingen:

 1. Hoe leuk! Waar heb je die grote poster vandaan van willem-alexander en Máxima van voor het huwelijk? Die is super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die heb ik van iemand gekregen. Hij is echt heel groot!

   Verwijderen
  2. Echt super leuk! Geniet er maar van! Echt superleuk zo je kamer!

   Verwijderen
 2. Zo, zo; verzamel materiaal genoeg erg mooi. Ik vraag me af, kun jij wel lopen en slapen op je kamer, maar het lijkt me wel erg gezellig. vooral die kussentjes zijn erg mooi, waar heb je vandaan, als ik dat vragen mag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik kan zeker lopen en slapen :) Al is mijn kamer niet echt groot.. Maar alles wat ik op de foto's uitgestald heb (boeken, tijdschriften etc.) staan normaal gesproken natuurlijk 'netjes' opgeborgen.

   De kussens kun je hier vinden: http://www.fanshop.nl/troonswisseling.html

   Verwijderen
 3. Vruchtbare maanden zijn het geweest, 'k vind het altijd zo leuk om de foto's te bekijken met je aanwinsten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vroeg het me al af of het je eigen spullen waren, maar dat is zo lees ik nu. Wat een verzameling.! genoeg spullen te kijgen nietwaar? mooi hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als je niet uit kijkt moet je een tweede huis gaan kopen! Ik heb ook een beetje veel gekocht, maar ja je maakt dit gelukkig niet dagelijks mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha ja. Normaal gesproken ligt alles er niet zo uitgestald bij.. dat was speciaal om aan jullie te tonen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar zou ik ook maar niet aan beginnen!! Ik denk dat ik mijn verzameling ook een keer op de foto ga zetten! Ook handig voor jezelf, weet je een beetje wat je wel hebt en dus niet moet kopen! Ik zag heel wat poster heb jij die ook van paleis het Loo gekregen (tentoonstelling maxima) Ik vind die echt super!

   Verwijderen