Oranje nieuws – 17 t/m 19 februari 2013 | De Oranjes

dinsdag 19 februari 2013

Oranje nieuws – 17 t/m 19 februari 2013

Prins Jaime met vriendin Viktória bij ABN AMRO Tennisfinale

Het ABN AMRO World Tennistoernooi kan jaarlijks op Koninklijke toeschouwers rekenen. Op de slotdag van de bijzondere 40e jubileum editie lieten Prins Floris, én Prins Jaime met een nieuwe vriendin (Viktória) zich zien.

Tot in 2011 was Paulette van Ommen de vriendin van Prins Jaime. Diverse keren was zij ook aanwezig bij gebeurtenissen in de Koninklijke familie. Paulette bleek uiteindelijk toch niet dé ware vrouw te zijn.

Prins Jaime was met zijn vriendin Viktória en neef Floris aanwezig bij de finale zondag. De Telegraaf publiceerde een foto van het stel. Tennisser Juan Martin del Potro versloeg Julien Benneteau met 7-6 en 6-3 en kon de titel op zijn naam schrijven. Na de wedstrijd bezochten Jaime, Viktória en Floris het VIP-dorp waar behalve signerende tennissers ook modeshows en winkeltjes te bewonderen waren.

Prins Bernhard racet met ‘The Stig’
Samuel: “Pappie, was het grappig?”

Prins Bernhard was vandaag uitgenodigd om met de mysterieuze ‘The Stig’ uit het tv-programma Top Gear van de BBC een rondje op circuit Zandvoort te rijden. Dat liet hij uiteraard niet aan zich voorbij gaan.

De prins – die zijn gezin ook meegenomen had – leende zijn Ford Mustang GT4 uit aan The Stig. Zelf mocht hij op de bijrijdersstoel plaatsnemen. RTL Boulevard filmde het familie-uitstapje.

Screenshots : RTL Boulevard
Toen zijn vader weer uit de auto klom, vroeg Samuel: “Hee pappie, was het grappig?” “Ja, heel grappig” lachte de prins. Prinses Annette werd daarna ook overgehaald voor een rondje. “Heb je hard gegild?” wilde Isabella weten. De prinses – die zelf verklaarde het uitstappen uit de auto het spannendst te vinden – zei dat ze niet gegild had. “Nee, ik vond het fantastisch”.

Overig kort nieuws: 

 - Prinses Christina vierde gisteren – 18 februari – haar 66e verjaardag

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk gevonden! Leuk gezin is het ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk he, dat filmpje, ook zo gezellig als ze met elkaar omgaan! Dat: hee pappie ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat prins Jaime weer een vriendin heeft. Ik hoop dat het stel gelukkig blijft samen.. En wat worden Isabella en Samuel groot zeg.. Ik ga eens even van dat filmpje genieten. Leuke screenshots heb je gemaakt. Bedankt voor het delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier ben ik nog een keertje; ook Benjamin (misschien wel vooral hij) wordt groot! Wat een vreselijk leuke beelden, en de kinderen blijven er zo realexed onder.. gewoon zichzelf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat we dit gezin weer eens zien.

  BeantwoordenVerwijderen