Nieuwe foto Koningin Beatrix | De Oranjes

woensdag 30 januari 2013

Nieuwe foto Koningin Beatrix

Morgen viert Koningin Beatrix haar 75e verjaardag. Ter gelegenheid daarvan is een nieuwe portretfoto van de Koningin vrijgegeven. 

De foto werd – net als de nieuwe foto van Prinses Margriet – op 15 januari gemaakt, voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie in het Paleis op de Dam.


Foto : © RVD/Frank van Beek

5 opmerkingen:

 1. schitterend! Wat een foto. Ook waneer je naar de details gaat kijken. Maar zat net ook met open mond naar "beeld van Beatrix" te kijken op de nos. Daar zaten ook mooie dinge bij - wat denken jullie: neemt de koningin het aan?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad prachtige hoe creatief mensen zijn! Ik kan de Koningin nog niet eens tekenen met een potloodje..Kan überhaupt niet tekenen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een fantastische mooie foto, die veel goodwill uitstraalt, maar ook verdriet.
  Ik wens u vandaag een hele mooie dag toe met uw dierbaren en in gedachten zijn we vandaag ook bij uw zoon Friso en we blijven hopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Anja, waar zie je het verdriet in die foto? kan ik niet vinden en wil dat wel graag weten.


   Ik ben er van overtuigt, dat het ooit - hoopelijk leeft Beatrix dan ook - weer goed komt met Friso. Ben niet alleen aan het hopen, maar in gedachte echt steunen, denk ik helpt.

   Verwijderen
  2. Het verdriet in haar ogen als je goed kijkt; ze stralen niet echt, fonkelen een beetje met traanvocht en mag het gezien wat ze allemaal meemaakt en heeft gemaakt. En inderdaad laten we het hopen en in gedachten steunen dat Friso nog ooit bij komt in haar leven. Groetjes anja

   Verwijderen