Nieuwe foto Familie van Vollenhoven | De Oranjes

zaterdag 19 januari 2013

Nieuwe foto Familie van Vollenhoven

Gisteren werd al een nieuwe portretfoto van Prinses Margriet vrijgegeven, en vandaag worden we getrakteerd op een familiefoto die vanavond gemaakt is op het verjaardagsfeestje van de prinses in Duitsland:


Foto : © RVD/ Frank van Beek

Van links naar rechts: Linksboven: Pieter, Lucas, Samuel, Emma. Rechtsboven: Magali, Prins Floris, Felicia, Prinses Aimée, Eliane, Prins Pieter-Christiaan. Zittend: Prins Maurits, Prinses Marilène, Prins Bernhard, Benjamin, Prinses Annette, prof. mr. Pieter van Vollenhoven, Prinses Margriet, Anna, Isabella, Prinses Anita.6 opmerkingen:

 1. Ik was al een beetje teleurgesteld maar ging dus voor de zekerheid nog even kijken, en toen stond deze geweldige foto er! Ik vind het zo leuk om de kinderen te zien, met name Pietertje, en wat is hij sprekend oom Maurits!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. goeiedag zeg! Ik kijk mijn ogen uit!! Wat zijn ze allemaal ongelooflijk groot geworden!! Vooral Anna en Isabella, ik herkende ze bijna niet.. En ik vind het inderdaad waar wat jenny zegt, Pieter heeft echt wel wat weg van prins Maurits. Leuk, dat ze deze foto hebben laten maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een hele leuke familiefoto. De kinderen zijn enorm gegroeid en veranderd. OOk de foto van Margriet alleen is schitterend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie familiefoto; ik dacht al in familiekring vieren en dat was het, maar dan gisteren al een mooie foto van de prinses en nu deze, geweldig en inderdaad ze zijn allemaal groot geworden.Ja, dat worden we allemaal wel, maar heel fijn en leuk dat ze deze foto hebben vrijgegeven. Ook prinses anita ziet er goed uit, wel een beetje gespannen staat ze erop, maar goed, fijn om haar ook weer eens te zien na haar zware operatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige foto! Echt een verassing na de al vrijgegeven foto van Margriet! De kids zijn echt groot geworden. Isabella herkende ik bijna niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto met de hele familie er op.

  BeantwoordenVerwijderen