Update over gezin Prins Friso | De Oranjes

maandag 26 maart 2012

Update over gezin Prins Friso

Vandaag wordt Gravin Luana – de oudste dochter van Prins Friso en Prinses Mabel – 7 jaar. Zoals ieder kind heeft Luana zich verheugd op haar verjaardag, maar er zal een grote droevige schaduw over de dag hangen; Friso mist de verjaardag van zijn dochter.

De gezondheidssituatie is – voor zover bekend – niet veranderd, en dus blijft de komende tijd een onzekere periode van hopen op een wonder.. Vandaag maakte het bedrijf Telenet bekend dat Prins Friso voorlopig bestuurder blijft. Sinds 2004 is hij onafhankelijk bestuurder bij Telenet. In het jaarverslag staat dat de raad van bestuur er zich van bewust is dat Friso vermoedelijk voor langere tijd de bestuursvergaderingen niet zal kunnen bijwonen. "Gezien de huidige omstandigheden, heeft de raad van bestuur er voor geopteerd om geen wijzigingen aan zijn mandaat als bestuurder van de vennootschap aan te brengen" Verder was Friso sinds een jaar werkzaam als CFO (Chief Financial Officer) Bij URENCO in Londen.

Prinses Mabel is – nog – niet aan het werk, en wordt vooral gesteund door haar halfzus Eveline die bij haar in huis is getrokken. Samen brengen ze Luana en Zaria naar school en gaan ze op bezoek in het Wellington ziekenhuis. Zodra haar agenda het toelaat vliegt Koningin Beatrix naar Londen. Ook Kroonprins Willem-Alexander heeft vorig weekend met zijn gezin een paar dagen in Londen doorgebracht om zijn broer te bezoeken.

© Vivian Kramer - royalfanvivian

Geen opmerkingen:

Een reactie posten