Viering van de Bevrijding 2011 | De Oranjes

vrijdag 6 mei 2011

Viering van de Bevrijding 2011

Met een eigen tafeltje en een glaasje wijn genoot Koningin Beatrix vanavond weer van het Bevrijdingsconcert op de Amstel in Amsterdam.


Een klassiek concert wat dit jaar verzorgd werd door het Gelders Orkest. Nadat alle klassieke werken van Ravel, Mascagni, Sjostakovitsj en Moessorgski, Die Fledermaus van Johann Strauss jr., gezongen door sopraan Annemarie Kremer diep tot de Koningin en duizenden mensen was doorgedrongen, stapte ze – geheel volgens traditie – aan boord om op ‘We'll meet again’ een klein boottochtje over het water te maken en te zwaaien naar alle mensen.


Fotoserie (PPE)Screenshots


Eerder vandaag was Prof.mr. Pieter van Vollenhoven samen met minister-president Rutte in de Johannes de Doperkerk in Wageningen aanwezig bij een bijeenkomst ter gelegenheid van de capitulatie van de Duitse en Japanse bezettingsmacht in Nederland en het voormalig Nederlands-Indië in 1945.

3 opmerkingen:

 1. Zo, dat knalroze wat de Koningin droeg tijdens het bedrijdingsconcert stond haar erg mooi! Pas droeg ze al een mooi blauw pakje, en nu weer knal roze, heel erg leuk (:
  De outfit van gisteren vond ik eigenlijk wel een beetje too much, zo'n lange mantel en een gebloemd pakje eronder.. niet echt mijn smaak. Schoentjes zagen er wel prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de kleding van de koningin zag er prachtig uit. weer wat nieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk de koningin te zien genieten!

  BeantwoordenVerwijderen