Máxima, portret van een prinses | De Oranjes

dinsdag 17 mei 2011

Máxima, portret van een prinses


Wat vond jij van de documentaire ? Laat een reactie achter!

10 opmerkingen:

 1. Zo, dat heb je leuk gedaan!! Ik vond het echt heel leuk vooral die beelden op eikenhorst

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een klein beetje rommelig vond ik de documentaire wel, maar de beelden die je kreeg te zien en zeker die van het gein op de fiets en kaarten met elkaar vond ik erg leuk en erg ongedwongen, net zoals het gebeurt in ieder ander gezin, zo ook de stemming rond Sinterklaas, geweldig leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een leuk portret dat van mij wel veel langer had mogen duren, zeker de gezinsbeelden. Gelukkig komt er een DVD met meer materiaal, dus die ga ik zeker aanschaffen. Ook nog goed voor het Oranjefonds, want een deel komt daar aan ten goede. Maar dit was een mooi begin van haar verjaardag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vooral de beelden van het gezin waren erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een supermooie screenshots, ik vond de beelden van het gezin helemaal geweldig, had nog veel langer mogen duren. Ik ben het met Anja eens dat de documentaire af en toe wat rommelig was, maar voor de rest was het super geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De documentaire was een goede PR voor het Koningshuis. Wat mij opvalt is dat Alexia er altijd een beetje bij hangt. Misschien zie ik dat verkeerd maar aan Ariane en Amalia wordt veel meer aandacht besteed ook door WA en Maxima. Mooi gedaan weer Vivian, schitterende screenshots.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vond het een leuke uitzending! Vooral de gezinsmomenten! :)

  BeantwoordenVerwijderen